Neler Yeni

Karın ağrısı için tomografi çektirdim. Gaz olduğu söylendi.

Sasman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akın
Gece Acil’de 3 günlük gelip giden karın ağrısı için Tomografi çektirdim. Doktor Gaz olduğunu söyledi. Peki bu bulgular bölümündekiler ne demek istiyor?

Gastrolojiye gideceğim ama randevu bulmak zor. Bu sürede ilaç kullanıyorum ama ağrı devam ediyor. Kafama sürekli Apandisit takılıyor, olsaydı bunu doktor kesinlikle anlardı.

Aramızda bu tomografi sonucundan anlayan sağlıkçı var mı?

Ekler

• IMG_7392.jpeg
    IMG_7392.jpeg
    268.2 KB · Hit: 116

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,796
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Gece Acil’de 3 günlük gelip giden karın ağrısı için Tomografi çektirdim. Doktor Gaz olduğunu söyledi. Peki bu bulgular bölümündekiler ne demek istiyor?

Gastrolojiye gideceğim ama randevu bulmak zor. Bu sürede ilaç kullanıyorum ama ağrı devam ediyor. Kafama sürekli Apandisit takılıyor, olsaydı bunu doktor kesinlikle anlardı.

Dostum karnının içindeki yağlı dokularda iltihaplanma var. Kıvrandıracak kadar şiddetli karın ağrısı yapabilir. Genellikle 2'li antibiyotik tedavisi ile düzelir.

Sasman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum karnının içindeki yağlı dokularda iltihaplanma var. Kıvrandıracak kadar şiddetli karın ağrısı yapabilir. Genellikle 2'li antibiyotik tedavisi ile düzelir.
Acil’den Genel cerraha yönlendirdiler. Çok nadir bir hastalık diyorlar. Başıma büyük bir sıkıntı çıkmış olabilir mi?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

içindeki dokularda iltihap var, apandisit ile bir bağlantısı yok apandisit ameliyatı oldum daha önce onun semptomları biraz daha farklı

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,796
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Acil’den Genel cerraha yönlendirdiler. Çok nadir bir hastalık diyorlar. Başıma büyük bir sıkıntı çıkmış olabilir mi?
Genel Cerrahi bakar zaten mezenter lenfadenit'e sıkıntı yok. Önerilerini harfiyen uygularsan başına büyük bi iş almamış olursun. Çok kötü bir hastalık değil. Birkaç güne rahatlarsın.

Sasman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cipro ve pinix (simflat) verdi onu kullanmaya başladım.
Genel Cerrahi bakar zaten mezenter lenfadenit'e sıkıntı yok. Önerilerini harfiyen uygularsan başına büyük bi iş almamış olursun. Çok kötü bir hastalık değil. Birkaç güne rahatlarsın.

Top Bottom