Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Ege Fitness 1500 kalori diyeti

Clean Bulk yapıyordum zaten. Öyle aşırı kalori alımı yapmıyordum.
  2. Kaan Lothbrok

Ege Fitness 1500 kalori diyeti

Öncelikle merhaba. Ortalama 2 aydır falan bulkdayım ve okullar açılmadan son kez mini cut tarzında bir şey yapayım diyorum. Tabii sonrasında kış boyunca tekrar bulka gireceğim. Sizce Ege Fitness'ın 2 haftalık 1500 kalori diyeti ne kadar mantıklı? Yağ dışında 2 hafta da kas kaybı da olur mu?
  3. Kaan Lothbrok

Yemekten sonra aşırı tatlı ihtiyacı.

Ufak bir güncelleme yapayım dedim. Yaklaşık 3 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve şekerli şeyleri nadir yiyiyorum. 83 kiloya düştüm ancak eskisine göre çok daha fit bir vücudum var. Tartı da fazla bir şey değişmedi ancak aynada değişim gözle görülebilir. Tatlı isteği de şuan olmuyor. Yola...
  4. Kaan Lothbrok

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

Kilo almak kolaydır ancak vermek zordur. Yanlış anlamayın ama diyet yapmak zor olduğu için sanki kendinizi avutuyorsunuz gibi geldi.
  5. Kaan Lothbrok

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

Bunun nedeni kas kütlenin az olması. Spor salonuna gidip kas geliştirebilirsin. Zamanla fiziğin toparlanır.
  6. Kaan Lothbrok

Neden fazla kilolu görünüyorum?

Bunun nedeni kas kütlenizin az olması. Vücudunuzdaki kilonun çoğu yağdan geldiği için yağlı gözüküyorsun. Kas kütlesi kazanman lazım.
  7. Kaan Lothbrok

Yazın çok kg alır mıyım?

Şuan bile yağlısın. Bu oturmayla kas kütlenin fazla olduğunu sanmıyorum. Bence yakın zamanda zayıfla. Yağlı bir vücut her türlü sağlığa zararlı.
  8. Kaan Lothbrok

Yazın çok kg alır mıyım?

Ben 187 boyunda 80 KG biriyim. Bir süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Günde ortalama 10 - 15 bin adım atıyorum. 1654444174 Şuan boyun ve kilon kaç?
  9. Kaan Lothbrok

Yazın çok kg alır mıyım?

Sorduğunuz soru çok saçma. Alacağınız kilo kişiden kişiye değişir. Metabolizması hızlı biriysen belki hiç kilo almazsın. Metabolizman yavaş ise 20 KG bile alabilirsin yattığın yerden. Şahsen ben okula gitmeme rağmen 15 KG almıştım zamanında. Bence sen bu bilgisayar işini fazla abartma. Sabahtan...
  10. Kaan Lothbrok

Yazın çok kg alır mıyım?

Tamamen sana bağlı. 10 KG alabilirsin.
  11. Kaan Lothbrok

Yazın çok kg alır mıyım?

Hareket olmazsa yüksek ihtimalle kilo alırsın. Özellikle yağlı ve kalorili şeyler yiyorsan kilo almaman imkansız.
  12. Kaan Lothbrok

Clean Bulk vs Definasyon

Yani daha 2 hafta önce başladım. Göğüs ile aslında daha da ağır girebilirim. Göğsüm kaldırabiliyor ancak kollarıma ağır geliyor. En sonunda kollarım pes ettiği için kaldıramıyorum. Yoksa göğüs ile daha ağır kaldırabilirim muhtemelen.
  13. Kaan Lothbrok

Clean Bulk vs Definasyon

Kas oranın düşük sayılır mı bilmiyorum ancak şuan da güncel kilolarım bunlar : Biceps'de 15 KG, Sırt 50 KG, leg extension 60 KG, göğüs 10 KG, triceps 20 KG. Bunların hepsini 15 X 3 şeklinde yapıyorum. Bunların hepsini doğru formda bu kilolarda yapabiliyorum.
  14. Kaan Lothbrok

Clean Bulk vs Definasyon

Bazı benden büyüklerim pek de yağ yakmana gerek yok direkt bulk'a gir dedi. Ondan bir sorayım dedim.
  15. Kaan Lothbrok

Clean Bulk vs Definasyon

Öncelikle merhaba. Boyum 186 ve kilom 85. Fazla yağlı değilim ancak hafif bölgesel yağlarım var. Spora ortalama 2 hafta önce başladım ve sizce yeni başlamamın avantajıyla clean bulk mı yapmalıyım yoksa biraz yağ mı yakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  16. Kaan Lothbrok

Kahve ve soda ne işe yarıyor?

Ortalama ne kadar sürede etki eder. İçeli bi 10 dakika falan oluyor.
  17. Kaan Lothbrok

Benimde ders çalışırken gereksiz uykum geliyor ama dersi bıraktığım gibi uykum açılıyor. Bunu cidden engelliyorsa benim için çok iyi olur.
  18. Kaan Lothbrok

Şimdi öylesine denedim. Enerji de kazandırıyorsa ders çalışmadan önce ve spora gitmeden önce yapmak mantıklı mı?
  19. Kaan Lothbrok

Merhaba. Sporcular yaparken rastladım. Ağızlarına direkt toz kahveyi atıyor ve sade sodayla yutuyorlar. Bu tam olarak ne işe yarıyor? Şimdiden teşekkürler.
  20. Kaan Lothbrok

Günlük ne kadar kalori açığı bırakmalıyım?

Size de teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için.
Top Bottom