Neler Yeni

Yazın çok kg alır mıyım?

3.George

80+ Bronze
Hocam PC boş iş oyna ama akşam oyna.
Sabah dışarı çık futbol oyna bende senin gibiydim Fnaf3 oynaya oynaya 4. geceyi gecemiyordum 6-7 saat ugrasinca anem kızdı bende bilgisyr elimden alinca çıldırdım duvarlara falan vurdum.
Ve ikide bir sanki bana saldiracakmis gibi oluyodm.
Pc bağımlılığı cok zor kendini kısıtla.
Ben o kadar olmuyorum ama okul bitiyor diye yazı full pc başında geçirmek istiyorum. Ödül olsun diye çünkü okul beni çok sıkıyordu. Pc oynamama kimse kızmıyor. Fakat çok kg almaktan korkuyorum. 5,6 kgden fazla alırsam kilolu oluyorum da ondan.

babapro21

80+ Bronze
Ben o kadar olmuyorum ama okul bitiyor diye yazı full pc başında geçirmek istiyorum. Ödül olsun diye çünkü okul beni çok sıkıyordu. Pc oynamama kimse kızmıyor. Fakat çok kg almaktan korkuyorum. 5,6 kgden fazla alırsam kilolu oluyorum da ondan.

Oghhh cok iiymis.
Kilo kac?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Kilo alacağımı biliyorum da 10 kg falan almam di mi? Normalde yazları hareketli olmama rağmen en az ortalama 5 kg alıyordum fakat bu yaz hiç hareket etmeyecegim. 15 kg falan almam değil mi?
Tamamen sana bağlı. 10 KG alabilirsin.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
10 kgden fazla olabilir mi? Bari en az 10 kg olsun da.
Sorduğunuz soru çok saçma. Alacağınız kilo kişiden kişiye değişir. Metabolizması hızlı biriysen belki hiç kilo almazsın. Metabolizman yavaş ise 20 KG bile alabilirsin yattığın yerden. Şahsen ben okula gitmeme rağmen 15 KG almıştım zamanında. Bence sen bu bilgisayar işini fazla abartma. Sabahtan takıl biraz bilgisayarla akşama doğru hava serinleyince dışarı çık, gez, dolaş. Yapılacak bir sürü aktivite var. Spor salonuna falan yazılıp vücut da geliştirebilirsin. İngilizce öğrenebilirsin. Zamanını boş boş bilgisayarın başında harcama bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapmayacağım, pc ile kalkıp yatıcam anlayacağınız. Çok kg alır mıyım?
Sadece KG almayı bırak böyle yaparsan büyük ihtimalle bu gidişle 50 yaşında ölürsün.

3.George

80+ Bronze
Sorduğunuz soru çok saçma. Alacağınız kilo kişiden kişiye değişir. Metabolizması hızlı biriysen belki hiç kilo almazsın. Metabolizman yavaş ise 20 KG bile alabilirsin yattığın yerden. Şahsen ben okula gitmeme rağmen 15 KG almıştım zamanında. Bence sen bu bilgisayar işini fazla abartma. Sabahtan takıl biraz bilgisayarla akşama doğru hava serinleyince dışarı çık, gez, dolaş. Yapılacak bir sürü aktivite var. Spor salonuna falan yazılıp vücut da geliştirebilirsin. İngilizce öğrenebilirsin. Zamanını boş boş bilgisayarın başında harcama bence.

Sadece KG almayı bırak böyle yaparsan büyük ihtimalle bu gidişle 50 yaşında ölürsün.
Hayatım boyunca zayıftım pandemi de şişko oldum ilk defa ondan sonra boya gitti. Şu an idealim. Benim metobolizma baya yavaş sanırsam çünkü günde en fazla 2 kez tuvalete gidiyorum. Çok alırsam veririm herhalde. Yazın 80 kg olmayayımda.

Bana o kadar diyorsunuz da siz kaç kgsiniz?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hayatım boyunca zayıftım pandemi de şişko oldum ilk defa ondan sonra boya gitti. Şu an idealim. Benim metobolizma baya yavaş sanırsam çünkü günde en fazla 2 kez tuvalete gidiyorum. Çok alırsam veririm herhalde. Yazın 80 kg olmayayımda.

Ben 187 boyunda 80 KG biriyim. Bir süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Günde ortalama 10 - 15 bin adım atıyorum.

Şuan boyun ve kilon kaç?

3.George

80+ Bronze
Ben 187 boyunda 80 KG biriyim. Bir süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Günde ortalama 10 - 15 bin adım atıyorum.

Şuan boyun ve kilon kaç?
171 boy 67 kgymişim demin baktım. 64 kg sanıyordum en son kendimi, anlayacağın 4 kg alırsam şişkoyum.

Denize gitmek varken.
Aman hiç sevmem.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
171 boy 67 kgymişim demin baktım. 64 kg sanıyordum en son kendimi, anlayacağın 4 kg alırsam şişkoyum.

Aman hiç sevmem.
Şuan bile yağlısın. Bu oturmayla kas kütlenin fazla olduğunu sanmıyorum. Bence yakın zamanda zayıfla. Yağlı bir vücut her türlü sağlığa zararlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,457
Üyeler
166,758
Son üye
alper3
Top Bottom