Neler Yeni

Kahve ve soda ne işe yarıyor?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Merhaba. Sporcular yaparken rastladım. Ağızlarına direkt toz kahveyi atıyor ve sade sodayla yutuyorlar. Bu tam olarak ne işe yarıyor? Şimdiden teşekkürler.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Preworkout

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
antrenman öncesi içtiğin zaman antrenmanda performansını artıyor diyebiliriz kısaca. sadece bu değil bunun gibi birçok tarif var. bunların geneline pre-workout deniyor.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
antrenman öncesi içtiğin zaman antrenmanda performansını artıyor diyebiliriz kısaca. sadece bu değil bunun gibi birçok tarif var. bunların geneline pre-workout deniyor.
Şimdi öylesine denedim. Enerji de kazandırıyorsa ders çalışmadan önce ve spora gitmeden önce yapmak mantıklı mı?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi öylesine denedim. Enerji de kazandırıyorsa ders çalışmadan önce ve spora gitmeden önce yapmak mantıklı mı?
ben günlük hayatta bile içiyorum off günlerimde bile. kafein zaten ders çalışırken falan zihni açıyor ben ders çalışırken bazen gereksiz uykum geliyo kafein bunu engelliyor hemde zihnimi daha dinç tutuyor. kahve+soda+limon+tuz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben günlük hayatta bile içiyorum off günlerimde bile. kafein zaten ders çalışırken falan zihni açıyor ben ders çalışırken bazen gereksiz uykum geliyo kafein bunu engelliyor hemde zihnimi daha dinç tutuyor. kahve+soda+limon+tuz
Benimde ders çalışırken gereksiz uykum geliyor ama dersi bıraktığım gibi uykum açılıyor. Bunu cidden engelliyorsa benim için çok iyi olur.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benimde ders çalışırken gereksiz uykum geliyor ama dersi bıraktığım gibi uykum açılıyor. Bunu cidden engelliyorsa benim için çok iyi olur.
engeller bence. engellemese bile kafein sayesinde zihnini dinç tutar.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ortalama ne kadar sürede etki eder. İçeli bi 10 dakika falan oluyor.
ben antrenmanlarımdan 30-40 dk önce bitter çikolata ile içiyorum. antrenmanlarda kendimi bi anda bruce banner dan hulk a geçiş yapma anı gibi hissediyorum

KAANT10X

80+ Bronze
Herhangi bir yan etkisi falan olmaz değilmi hemen şuan da deneyeceğim bu arada türk kahvesi+ sade soda evde var

ALİKLKN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet Ali KALKAN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,731