Arama sonuçları: *

1. Karacabey

3 ayda 5kg nasıl verilir?

Senin için çok sıkıntıysa diyetisyene gidebilirsin. Mümkünse özel diyetisyene git
  2. Karacabey

Protein tozu önerisi lazım

Multipower markasına bakarsın. 3 marka kullandım bu zamana kadar hardline ile bigjoy ucuz diye kullanmıştım ama multipower gibi etkisi olmamıştı. Kalitesiz geldi multipowerdan sonra. Karbonhidrat tozu kullandım ama eminim proteini de iyidir.
  3. Karacabey

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Truman showu izleme sakın. Ben öyle sesler hiç duymadım ama bazen gerçeklik algım benimde kayıyor. Psikoloğa mutlaka git
  4. Karacabey

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

30 a yaklaştım hala oluyor ama herşeyin bir sebebi de oluyor sadece sen sebepsiz sanıyorsun. Uzun düşüncelere dalınca anlıyorsun bir sebebi varmış
  5. Karacabey

Bypass ameliyatı sonrası kaç yıl ömür

Kankacım bir doktorla konuşsan bunu. Böyle bir forumda nereden insanlar bilsin ve ne kadar güvenilir olabilir ?
  6. Karacabey

Dik Durma yeleği önerisi

Spor yapman lazım
  7. Karacabey

OMEGA 3 TAVSİYESİ 2023

Almadan izle 😂
  8. Karacabey

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Keşke bende atlasaydım ya
  9. Karacabey

Ben personelim adam başvuru kağıdını zor verdi. Sanmıyorum arayacaklarını. Baya gelen giden oldu. Afad eğitimi olan personeller gitti
  10. Karacabey

Havalimanından çok giden oldu bu gece boyunca. Bende gönüllü oldum. Ararlarsa gideceğim İlk sağlıkçıları aldılar. Afad eğitimi olanları aldılar.
  11. Karacabey

Vücudumda sebebi belli olmayan şişkinlik var

Güzel kardeşim buraya bu soru sorulur mu ? Gideceksin yanlış bir şey yapacaksın Allah muhafaza daha kötü olacaksın. Bunun yerine doktora gitmeye ne dersin ?
  12. Karacabey

Kilo almam lazım yardım eder misiniz

Spora gitmeden alamazsın bro. Güzel beslemende lazım. Spora gitmezsen hem sağlıksız olur hemde kilo alman zor olur. Yer yer tuvalete gidersin. 1672597255 Güzel bir özel diyetisyene de mutlaka uğra faydası olacaktır
Top Bottom