Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Uçağa binip uyumak istiyoruz artık kimse 1,5 gündür uyumamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havalimanından çok giden oldu bu gece boyunca. Bende gönüllü oldum. Ararlarsa gideceğim İlk sağlıkçıları aldılar. Afad eğitimi olanları aldılar.
İsyan çıktı eğitimli eğitimsiz girdik

Uçağa binip uyumak istiyoruz artık kimse 1,5 gündür uyumamış

İsyan çıktı eğitimli eğitimsiz girdik
Ben personelim adam başvuru kağıdını zor verdi. Sanmıyorum arayacaklarını. Baya gelen giden oldu. Afad eğitimi olan personeller gitti

Ben personelim adam başvuru kağıdını zor verdi. Sanmıyorum arayacaklarını. Baya gelen giden oldu. Afad eğitimi olan personeller gitti
Hocam İstanbul havalimanındsn gittim aşırı yoğunluk oldu 2 gibi sonra baskı yapıldı ayırt edilmeden aldılar.

Ben uyuyorum hocam

Ekler

• IMG_20230207_081651.jpg
    IMG_20230207_081651.jpg
    1 MB · Hit: 134
Hali hazırda deprem bölgelerindeki yerleşim yerlerinin yarısı yıkılmış vaziyette. Yerel halka yetecek barınak yokken üstüne daha afad ekipleri ulaşmamışken gönüllü insanları oraya yığmalarını bitek ben mi saçma buluyorum? Oraya giden insanları barındıracak imkanlara sahipler mi? Bence sadece sağlıkçı ve eğitimlileri almaları çok mantıklı bir hareket olur.

Hali hazırda deprem bölgelerindeki yerleşim yerlerinin yarısı yıkılmış vaziyette. Yerel halka yetecek barınak yokken üstüne daha afad ekipleri ulaşmamışken gönüllü insanları oraya yığmalarını bitek ben mi saçma buluyorum? Oraya giden insanları barındıracak imkanlara sahipler mi? Bence sadece sağlıkçı ve eğitimlileri almaları çok mantıklı bir hareket olur.
Bunların hepsini öğrenip insanları uyarmak için gönüllü gidiyorum hocam

Son durum nedir?varabildiniz mi?

Son durum nedir?varabildiniz mi?
Anlık Urfa şimdi indim

Uçak durdu taksiyi bekliyoruz limana geçince buradaki durumu anlatırım. İstanbul limanında çok kötüydü bakalım burası nasıl. Anlatılana göre şuan en rahat limanmış

Ekler

• IMG_20230207_110300.jpg
    IMG_20230207_110300.jpg
    982.5 KB · Hit: 110
Bende şuan kızılayda kan vermeyi bekliyorum,elimzden ne geliyorsa yapalım.durum kötü arkadaşlar

Geri