Gönüllü olarak gitmeyi çok istiyorum ama demen gibi gitmem baya zor yaniAFAD eğitimi olanları bile zor götürüyorlar işin zor yanı
Gönüllü olarak gitmeyi çok istiyorum ama demen gibi gitmem baya zor yaniAFAD eğitimi olanları bile zor götürüyorlar işin zor yanı
Gönüllü Formu'nu doldurmadıysanız buradan ulaşıp doldurabilirsiniz: https://form.jotform.com/230361452031037 Formu doldur kendi şehrinde depo ve lojistik olarak yardımcı olabilirsinHocam bende gitmek istiyorum ama afad eğitimim yok nasıl olucak
başvurdum ama eğitimim yok bakalım nolcakGönüllü Formu'nu doldurmadıysanız buradan ulaşıp doldurabilirsiniz: https://form.jotform.com/230361452031037 Formu doldur kendi şehrinde depo ve lojistik olarak yardımcı olabilirsin
Hocam yazdıklarımı okuyun ona göre karar verin. Bireysel olarak gitmek çok kötü. Ekip olarak gittik gönüllüler. Toplandık otobüs kaldırdık kendimizdbaşvurdum ama eğitimim yok bakalım nolcak
Demen doğru aslında ama bende bi işin ucundan tutmak istiyorumHocam yazdıklarımı okuyun ona göre karar verin. Bireysel olarak gitmek çok kötü. Ekip olarak gittik gönüllüler. Toplandık otobüs kaldırdık kendimizd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar insanız Urfa belediyesi çok yardımcı oluyor
Bu kadar insanız Urfa belediyesi çok yardımcı oluyor
Destek hizmetleri yaptırırlar tırdan malzeme indir malzeme dağıt aşevi falan herkes kazma kürek dalmıyor ama çağırılmadan kimse gitmesin yararı değil zararı olurbaşvurdum ama eğitimim yok bakalım nolcak
Burda olduklarımizdan haberleri bile yok. Urfa da enkaz bölgesine acil yardıma gidiyoruz 19 kişiyiz gönüllüyuzDestek hizmetleri yaptırırlar tırdan malzeme indir malzeme dağıt aşevi falan herkes kazma kürek dalmıyor ama çağırılmadan kimse gitmesin yararı değil zararı olur
Maraşa gitmeniz daha iyi olabilir yardım gidemiyor oraya Elbistan kaderine terkedilmiş gibi..mBurda olduklarımizdan haberleri bile yok. Urfa da enkaz bölgesine acil yardıma gidiyoruz 19 kişiyiz gönüllüyuz
Böyleyiz
Urfa da aşırı ihtiyaç yok belediye ile görüşme yapmaya gidiyoruz. Antep veya Hatay için.
Hocam biz kumar oynuyoruz şuan nasıl yapabiliriz onu düşünüyoruzMaraşa gitmeniz daha iyi olabilir yardım gidemiyor oraya Elbistan kaderine terkedilmiş gibi..m
Kordinede sıkıntı var sanırım sıkıntı olmaması beklenemez çünkü normal bir deprem değil bilmiyorum Allah' yardımcıları olsun en kaz altında kalanların.Hocam biz kumar oynuyoruz şuan nasıl yapabiliriz onu düşünüyoruz
Hocam koordinede sıkıntı yok koordinasyon yokKordinede sıkıntı var sanırım sıkıntı olmaması beklenemez çünkü normal bir deprem değil bilmiyorum Allah' yardımcıları olsun en kaz altında kalanların.