Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocamAfad'damı gönüllüsün hocam
Evet hocamAfad'damı gönüllüsün hocam
evetAfad'damı gönüllüsün hocam
Allah yardımcınız olsunUrfa merkeze gidiyoruz otobüslerle şükürler olsun ki buranın koordinasyonu iyi. Urfa merkezden duruma göre gidecez. Sağlık personelleri öncelikli olarak Hatay'a gidiyor. Arama kurtarma ekipleri de aynı şekilde
Yoldaki evleri çekip atma şansın varmı? Haber kanalları hiçbirsey paylaşmiyor durumu çok merak ediyorumUrfa merkeze gidiyoruz otobüslerle şükürler olsun ki buranın koordinasyonu iyi. Urfa merkezden duruma göre gidecez. Sağlık personelleri öncelikli olarak Hatay'a gidiyor. Arama kurtarma ekipleri de aynı şekilde
Bizim okulun orda binası var afadın Konyaaltında dün hiç kimseyi göremedim normalde önü dopdolu oluyordu
Allah yardımcınız olsunUrfa merkeze gidiyoruz otobüslerle şükürler olsun ki buranın koordinasyonu iyi. Urfa merkezden duruma göre gidecez. Sağlık personelleri öncelikli olarak Hatay'a gidiyor. Arama kurtarma ekipleri de aynı şekilde
Hocam şuan merkeze doğru gidiyorum. Malatya'da olanlar var onlardan da görsel Alaçam ben de merkeze geldiğim kadarıyla gösteririmYoldaki evleri çekip atma şansın varmı? Haber kanalları hiçbirsey paylaşmiyor durumu çok merak ediyorum
Dün 1 ekip göndermişler dedi arkadaş ama ne kadar doğru bilmiyorumBizim okulun orda binası var afadın Konyaaltında dün hiç kimseyi göremedim normalde önü dopdolu oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah yardımcınız olsun
AFAD eğitimi olanları bile zor götürüyorlar işin zor yanıHocam bende gitmek istiyorum ama afad eğitimim yok nasıl olucak