Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Urfa merkeze gidiyoruz otobüslerle şükürler olsun ki buranın koordinasyonu iyi. Urfa merkezden duruma göre gidecez. Sağlık personelleri öncelikli olarak Hatay'a gidiyor. Arama kurtarma ekipleri de aynı şekilde

Urfa merkeze gidiyoruz otobüslerle şükürler olsun ki buranın koordinasyonu iyi. Urfa merkezden duruma göre gidecez. Sağlık personelleri öncelikli olarak Hatay'a gidiyor. Arama kurtarma ekipleri de aynı şekilde
Allah yardımcınız olsun

Şuan aşırı gerginlik var herkeste Urfa merkeze gidiyoruz ve yıkıntı binalar varmış. Atmosferi merak ediyoruz

Yoldaki evleri çekip atma şansın varmı? Haber kanalları hiçbirsey paylaşmiyor durumu çok merak ediyorum

Bizim okulun orda binası var afadın Konyaaltında dün hiç kimseyi göremedim normalde önü dopdolu oluyordu 😐
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah yardımcınız olsun

Yoldaki evleri çekip atma şansın varmı? Haber kanalları hiçbirsey paylaşmiyor durumu çok merak ediyorum
Hocam şuan merkeze doğru gidiyorum. Malatya'da olanlar var onlardan da görsel Alaçam ben de merkeze geldiğim kadarıyla gösteririm

Bizim okulun orda binası var afadın Konyaaltında dün hiç kimseyi göremedim normalde önü dopdolu oluyordu 😐
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah yardımcınız olsun
Dün 1 ekip göndermişler dedi arkadaş ama ne kadar doğru bilmiyorum

Hâlâ uyku yok kimse uyuyamadi ama kimsenin gözünde biraz bile uykusuzluk yok. 30 küsur saattir uyumuyoruz. Uçak yolculuğu hava şartlarından dolayı sallantılı geçti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,241
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri