Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

YKS sınav stresinden dolayı mide bulantısı

Arkadaşlar selam, bu haftadan beri mide bulantım oluyor ve yemek bile yiyemiyorum. Yemek yesem de midem bulanıp kusuyorum. Geçen sene de sınava az bir zaman kala böyle olmuştum, birkaç sene mezuna kalmışlığım var yani. Sabahları özellikle kalktıktan sonra aşırı stres oluyorum ve kafamı dahi...
  2. Karizlovem

Her Sabah Mide Bulantısı

Aynı durum bende de var.
  3. Karizlovem

Sağlık sigortasındaki bu yazı nedir?

Merhaba, uzun zamandır sağlık sigortamın olup olmadığına bakmıyordum bugün girince bu yazı ile karşılaştım. 60/1(g) gelir testine tabi olanlar diye yazıyor. Fotoğraf olarak detaylı ilettim, kafama takılan Son bir içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için provizyon verilmemiştir diyor. Bu...
  4. Karizlovem

Yara izi geçer mi, nasıl geçer?

Yani benim degdikten sonra pek acı hissetmedim. Hatta ilk başta iz bile yoktu sonradan yavaş yavaş kızarıklık oluştu. İnşallah kalmaz ya, kalmaması için bir krem falan var mıdır?
  5. Karizlovem

Yara izi geçer mi, nasıl geçer?

Merhaba, yanlışlıkla ütüye ufak bir değdi bacağım ve çizgi şeklinde yanik oluştu. Kızarıklık oluşurken yavaş yavaş oluştu, oluşurken de biraz yanma hissi vardı ama şu an herhangi bir acı vs. kalmadı olaydan 2-3 gün geçti. Kendi kendine geçer mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? İzi kalır mı acaba?
  6. Karizlovem

masturbasyon yapmak vücuta olumsuz etkisi var mı ?

Abartmadan, haftada 1 yaparsan bir sorun olmaz hatta yararlı diye de biliyorum.
Top Bottom