Erken boşalma olur bide partnerden zevk alamazsın aklım 31 olur hepherkese merhabalar çok yapmanın ne gibi zararları vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
Erken boşalma olur bide partnerden zevk alamazsın aklım 31 olur hepherkese merhabalar çok yapmanın ne gibi zararları vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hocam günde 3 ne haftada 3 maks yoksa sıkıntı çekersin büyüyüncebazen 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış şekilde derken çekmenin bile taktiği mi var
Çok fazla yapılması zarardır. Genellikle haftada 3 tane tercih edilir. Fazla yapılırsa (haftada 9-10) erken boşalma, unutkanlık ve sinir bozukluklarına sebep verebilir. Onun dışında yerinde uygulanırsa kişiye zarardan çok faydası vardır. Siz yapmasanız bile vücut onu boşaltıyor. Kişinin mastürbasyon yapması en çok hangi cinsel fanteziden hoşlandığını ortaya çıkarır ve vücuttaki sinir bağlantılarını gevşetir, rahatlatır.herkese merhabalar çok yapmanın ne gibi zararları vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
vücut çalışmadan da yapılabilir özgüven meselesi knk benim profile gelsene gelcem dedinOğlum deli misiniz? O kadar çok yapacağınza vücut çalışında gerçeğini yapın.
evetttHocam haftada 2 mask.3 kez yaparsanız pek bir sorun olmaz.
Hatırladım seni mastürbasyonla ilgili milyon konu açan eleman sensin ramazanda falan da açmıştın
kas çalışmak için yapmıyorum yalnız ?Oğlum deli misiniz? O kadar çok yapacağınza vücut çalışında gerçeğini yapın.
varya bende gectıgımız aylarda sureklı sıvılceler cıkıyordu allaha sukur onlemını aldımherkese merhabalar çok yapmanın ne gibi zararları vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
Dikkat dağınıklığına yol açıyorherkese merhabalar çok yapmanın ne gibi zararları vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
nasıl önlemini aldın kopardın mı ne yaptın .dvarya bende gectıgımız aylarda sureklı sıvılceler cıkıyordu allaha sukur onlemını aldım
yok kremler vs kullandım ve masterbayonetı azalttımnasıl önlemini aldın kopardın mı ne yaptın .d