Güzel gibi fiyat, kaç saat?bu arada bir salona sordum aylık 2k dedi haftalık 3 ders mma ve ji jitsu için
1.5 saat pazartesi çarşamba cuma güzel gibiGüzel gibi fiyat, kaç saat?
bana eldiven önerebilir misin?Güzel gibi fiyat, kaç saat?
bana eldiven önerebilir misin?
ben 87 kiloyum boy çok etkiler mi böyle şeyleri ve başka rengi de var mıdır ki çok sade geldi bana12 oz olanını kullanmaktayım. 72 kiloyum, isterseniz 14 de alabilirsiniz ama fazla ağır kaçabilir. Tabii hızınız da artmış olur, korumanız da artar. Siz bilirsiniz, aynı fiyat zaten.Boks Eldiveni 100 - Kırmızı - Boks
Boks Eldiveni 100 - Kırmızı - Boks null Kum torbası egzersizleri ve sparring antrenmanları için darbeleri yumuşatan, rahatlık sağlayan, boksa yeni başlayanlar için ideal eldiven.www.decathlon.com.tr
diğer başka ne gerekir kick boks ya da muay thai yapmakta karar kıldım.12 oz olanını kullanmaktayım. 72 kiloyum, isterseniz 14 de alabilirsiniz ama fazla ağır kaçabilir. Tabii hızınız da artmış olur, korumanız da artar. Siz bilirsiniz, aynı fiyat zaten.Boks Eldiveni 100 - Kırmızı - Boks
Boks Eldiveni 100 - Kırmızı - Boks null Kum torbası egzersizleri ve sparring antrenmanları için darbeleri yumuşatan, rahatlık sağlayan, boksa yeni başlayanlar için ideal eldiven.www.decathlon.com.tr
Yani bildiğim kadarıyla boy çok etkilemiyor. 14Oz iyi olabilir sizin için.ben 87 kiloyum boy çok etkiler mi böyle şeyleri ve başka rengi de var mıdır ki çok sade geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer başka ne gerekir kick boks ya da muay thai yapmakta karar kıldım.
ona da bakabilirim bu eldiven nasıl https://www.decathlon.com.tr/p/muay-thai-kick-boks-eldiveni-mavi/_/R-p-348124?mc=8810360&c=MAVİYani bildiğim kadarıyla boy çok etkilemiyor. 14Oz iyi olabilir sizin için.
İsteğe bağlı kaval koruyucu olabilir ama gerek yok, kullanılmaması da muhtemelen daha iyi olur. Çünkü kavalınız, torbaya vura vura sağlamlaşacak.
Bilmiyorum, yani hiç tecrübe etmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim.ona da bakabilirim bu eldiven nasıl https://www.decathlon.com.tr/p/muay-thai-kick-boks-eldiveni-mavi/_/R-p-348124?mc=8810360&c=MAVİ
nasıl bu arada bir yırtılma vb. oldu mu kalitesi nasıl ne kadar süredir kullanıyorsun?12 oz olanını kullanmaktayım. 72 kiloyum, isterseniz 14 de alabilirsiniz ama fazla ağır kaçabilir. Tabii hızınız da artmış olur, korumanız da artar. Siz bilirsiniz, aynı fiyat zaten.Boks Eldiveni 100 - Kırmızı - Boks
hiç gerek yok o zaman ya senin kullandığını mı alsamBilmiyorum, yani hiç tecrübe etmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Değerlendirmelerde şöyle bir şey var:
Alıntıyı görüntüle
1,5 aydır falan kullanıyorum sıkıntı yok.nasıl bu arada bir yırtılma vb. oldu mu kalitesi nasıl ne kadar süredir kullanıyorsun?
hiç gerek yok o zaman ya senin kullandığını mı alsam
bunun mavi rengi ya da siyahı var mıdır acaba varsa direkt alabilirim gerçi mağazada da bakmak lazım bandaj olarak hangisini kullanıyorsun?1,5 aydır falan kullanıyorum sıkıntı yok.
Bildiğim kadarıyla yok.bunun mavi rengi ya da siyahı var mıdır acaba varsa direkt alabilirim gerçi mağazada da bakmak lazım bandaj olarak hangisini kullanıyorsun?