Savunma sporu yapmak istiyorum?

dediğim gibi yaşadığım yerde bi dünya kick boks salonu var merdiven altı pahalı olacaklarını düşündüğümden dolayı böyle bir çözüme başvurmak istedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok doğru o zaman en iyisi hoca ile çalışmak
Yorumları falan okuyun hocam, o şekilde seçin.

savunma sanatı diyorsan karete önde gelir diğerleri savunmadan çok ölümüne dalaşma sporları

Hiç kullanmadım bilmiyorum ama, fiyatına göre bakarsak kötü duruyor. Ben DeFacto'dan almıştım bir tane 3 metrelik, kısa geliyor. Hocamın tavsiye ettiği 4-5 metre falan. Size de tavsiye ederim. Bilindik yerlerden almak ya da bilindik markalardan almak daha iyi bu konularda.
150-200tl bütçem var hangisini önerirsin? elim biraz büyük

DeFacto'dan 250TL civarına aldığım rastgele bir bandajı kullanıyorum. Öneririm, güzel yani.
ben dişlik almayı da düşündüm de bende diş teli var sıkıntı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DeFacto'dan 250TL civarına aldığım rastgele bir bandajı kullanıyorum. Öneririm, güzel yani.
ve bandajı giydikten sonra eldiveni mi giyiyoruz ben bandaj ile de vuruluyor sanıyordum

Son düzenleme:
ben dişlik almayı da düşündüm de bende diş teli var sıkıntı olur mu?

ve bandajı giydikten sonra eldiveni mi giyiyoruz ben bandaj ile de vuruluyor sanıyordum
Dişliğe şu aşamada gerek yok, sparring için gerekiyor sadece.
Bandajı giydikten sonra üzerine eldiven giyiyoruz. Tabii isterseniz eldivensiz de vurabilirsiniz ilerleyen dönemlerde, ancak şu aşamada kendinizi sakatlamanız olası. O sebepten ötürü eldiven takılır başlangıçta.

Herkese merhabalar 18 yaşındayım ve savunma sporu yapmak istiyorum sizce hangisi iyi olur kilo 86 yardımcı olabilirseniz sevinirim
Dışarıda kendini savunmayı öğrenmek için istiyorsan MMA başlayabilirsin.

Geri