Neler Yeni

Savunma sporu yapmak istiyorum?

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
ben 12 oz Black Mamba + 3.5m bandaj + dişlik 1350 TL'ye aldım dragon yada leon marka eldivenlere bakabilirsin uygun fiyatlı baslangıç eldiveni 1000tlye kadar güzel modeller var eldiveni marka almaya çalış cunku antremandan sonra koku sıkıntısı oluyor yıkamada vs. eldivende sorrun çıkabilir ve eldiveni aldıgında antreman sonrarı her zaman havalandırmaya çalıs koku oldugunda içine poset çay koyabilirsin

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
her salona gitmemenizi tavsiye ederim kimisi karı kız için kimisi egosunu tatmin etmek için(milletin çoluğunu çocuğunu azarlamak, dövmek vs.) kimisi parasını alır yoluna bakar hiç bir şey yaptırmaz öyle ciddi hocalar bulun.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
ben 12 oz Black Mamba + 3.5m bandaj + dişlik 1350 TL'ye aldım dragon yada leon marka eldivenlere bakabilirsin uygun fiyatlı baslangıç eldiveni 1000tlye kadar güzel modeller var eldiveni marka almaya çalış cunku antremandan sonra koku sıkıntısı oluyor yıkamada vs. eldivende sorrun çıkabilir ve eldiveni aldıgında antreman sonrarı her zaman havalandırmaya çalıs koku oldugunda içine poset çay koyabilirsin
bu mu aldığın güzel duruyor kaliteli maçlara çıkabilir miyim bununla https://www.hepsiburada.com/dragon-...ik-3-lu-set-p-HBCV00000USQ1J?magaza=AMZNSTORE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,138
Üyeler
161,667
Son üye
ownerplus
Top Bottom