ananas_suyu
80+ Bronze
Koptuğu yere kadar artık. Engelle olamıyorum bende akışına saldım.Hocam... hocam bırakın emanetin yakasını hocaaam
Koptuğu yere kadar artık. Engelle olamıyorum bende akışına saldım.Hocam... hocam bırakın emanetin yakasını hocaaam
İftardan sonra da yapmayında...Hahahaha lan olm yaa
Ramazan ayı yaklaşıyor işte o zaman güzel olur dostum ve ben her yıl orucumuzu tutarız ve çok severim oruç tutmayı mesela. Eminim ona çok iyi toparlanma sağlar ramazan ayı kesin konuşmayalım gerçi kimin ne yapacağı belli olmaz, her şeyin bir ilki vardır.
Hocam olduğu kadar az düşünün, izlemeyi azaltın, boğazlamayıda azaltın.Koptuğu yere kadar artık. Engelle olamıyorum bende akışına saldım.
Ellerinde ki nasrı görmek bile istememKoptuğu yere kadar artık. Engelle olamıyorum bende akışına saldım.
Hocam tokalaşalım mı.Ellerinde ki nasrı görmek bile istemem
Yakında muhtemelen evde kalıp sabun dışında sabun bırakmicam.Hocam olduğu kadar az düşünün, izlemeyi azaltın, boğazlamayıda azaltın.
Koptuğu yere kadar artık. Engelle olamıyorum bende akışına saldım.
Valla devlet memuruna döndü.
Kesinnlikle psikolojik olarak kötü etkiliyor diye düşünüyorum bağımlılığa dönüştükten sonra.Dostlar bildiğiniz üzere her genç bireyin yaş ilerlediği süreçlerde ortalama 17 - 23 yaş aralıklarında libido yükselmesi, cinsel arzuları, istekleri çok baskın olur ve kimi bireyler bu baskınlığı üstelemek veya bilakis kendini tutabilmek için mecburi olarak masturbasyon yapmaktadırlar ve ancak o şekilde sakinleşip rahatlayabilirker fakat masturbasyonu gündelikli olarak defalarca yapmanın üstelik haftanın neredeyse her günü dahi yapmanın o insanın psikolojisi üzerinde sosyal hayatı, kişiliği yönünden nasıl olumsuz kötü etkiler getirdiğini düşünüyor musunuz ve sizce olumsuz etkileri var mıdır?
Örneğin;
- Günlük yaşantıda hiç bir şeyden zevk alamama
- Bıkkınlık ve psikolojik daralma
- Hiç bir şey yapmama isteği, tembellik
Gibi faktörlere sebebiyet verir mi? Şayet veriyorsa bu alışkanlığı bırakmak için nasıl bir yola başvurulması gerekilmektedir ve düşünceleriniz nelerdir?
Cidden çok işe yarıyor bu taktik konuyu görmesem aklıma bile gelmemiştiEvet evet. Bazen böyle eleman havalanırken aklınıza ahlaklı şeyler getirince hangara geri giriyor, iniş yapıyor. Öylede kontrol edebilirsiniz tavsiyem olur. Onla konuşun!!