Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Yaşım 13 boyum (1.76) 190 a çıkarmıyım

Şu boy uzama muhabbetleri sıkmaya basladi kardesim biz senin boy uzama plaklarinin kapanip kapanmadigini, anne baba dayı ve amcanın boyunu bilmeden nasil yorum yapalım ayrıca daha çok küçüksün boyun yaşına göre gayet uzun bunları düşünme hayatını yaşa en güzel yaşlarındasin suan
  2. KeReM 1963

Göze doedorant kaçması

daha önce yanlışlıkla gözüme kolonya döktüm bişi olmaz
  3. KeReM 1963

Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

17 yaşındayım daha hic bacak kıllarımı almadim orman gibi oldu yaz geliyo fitnessa gidiyorum sort vb giyecegim için estetik gözükmesini istiyorum. Aklımda veet tüy dökücü krem var mavi kutu olandan Tüy dökücü krem daha gür ve siyah çıkarır diye hurafeler dolaşıyor doğruluk payı nedir...
  4. KeReM 1963

İshale ne iyi gelir {ACİL}

Önerileriniz için teşekkür ederim lakin kısa süre icerisinde halletmem gerektigi icin daha pilav pek mümkün değil. Patates denicem sağolun tekrardan
  5. KeReM 1963

Muzun bu tarz durumlarda ise yaradagini duymustum
  6. KeReM 1963

Yarın okul var ama benim motor bozulmuş durmuyor aklıma muz yemek geldi ama evde yok maalesef. Birazdan çiğ kahve + limon kürünü deniyecegim başka tavsiyesi olan var mı yarın sabaha kadar geçer mi
  7. KeReM 1963

Yulaf ezmesi yedikten sonra aşırı susama?

Evet
  8. KeReM 1963

Yulaf ezmesi yedikten sonra aşırı susama?

Ben de sporda 1.5lt iciyorum gayet normal 😘
  9. KeReM 1963

Akne ve akne izi problemi

Bıttım sabununun üstüne tanımam hocam ben de çok şikayetçiydim 2-3 ay full sabah - akşam + olarak duşta da yüzümü bıttım sabunuyla yıkadım etkisini çok gördüm hala da yıkamaya devam ediyorum siddetle tavsiye derim
  10. KeReM 1963

Mastürbasyon, sivilce yi tetikliyor mu?

Protein kaybı yaptığını ilk defa duydum tamamdır teşekkür ederim.
  11. KeReM 1963

Peki yüz yıkama jelleri mi daha mantıklı yoksa Bıttım sabunu mu? Yüz yıkama jeli daha önce kullandım pek bi faydasını görmedim. Bi kaç gün önce bittim sabunu aldım şimdi onu kullanıyorum bakalım 2-3 hafta içinde ise yarayıp yaramadığı belli olur herhalde Spora da başladım geçen hafta cuma günü...
  12. KeReM 1963

Tamamdır hocam o zaman gerekmediği sürece mastürbasyon'dan uzak duracağız, teşekkür ederim.
  13. KeReM 1963

Olabildiğince cips vb atıştırmalıklardan uzak durmaya çalışıyorum sadece ara ara çikolata yiyorum ama yine de engel olamıyorum
  14. KeReM 1963

Ramazan ayında malûm oruçlu olduğumuz için bir kere rüyalanma haricinde hicbirsey olmadı ve bu 30 gün içerisinde bırakın sivilce çıkmasını sivilcelerim geçmeye bile başlamıştı. Gözlemlediğim kadarıyla Ramazan'dan sonra sağ ve sol yanak bölgemde 2'şer 3'er tane sivilce çıktı. Sizin böyle bi...
  15. KeReM 1963

13 yaşımda 1.55 boyum var

60 ne la lksadfjladsfsaf 15.5 Yaşındayım 1.75 60kg 60, 13 yaş için obez sayılır
  16. KeReM 1963

12-15 yaş arası aşı olan var mı ?

Ben iki dozuda oldum (Biontech) 15.5 yaşındayım. Kol ağrısı dışında bi problem olmadı.
  17. KeReM 1963

Sinovac vs. Biontech Aşı hangisi daha iyi ?

Biontech in hem yan etkisi neredeyse hiç Yok hemde Sinovac a göre çok daha iyidir koruyor
  18. KeReM 1963

Biontech aşısı yan etki gösterir mi?

Ben 2 gün önce Biontech 1. Doz aşımı oldum. sadece ilk 1 gün kolda birazcık ağrı yaptı o kadar.
  19. KeReM 1963

Yaşım küçük olmasına rağmen gözlük numaram epey büyük

Mavi ışık filtreli almanı tavsiye ederim , 2 yıldır numaram hiç artmadı aksine az da olsa azaldı.
  20. KeReM 1963

16 yaşında 1.90 olan boyum daha uzar mı ?

16 Yaşında 1.75 olan bne bunu beğenmedim :uzgunpeepo:
Top Bottom