Neler Yeni

Akne ve akne izi problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Merhabalar hocam 1 sene akne tedavisi gördüm bende. Şu anda yüzüm düzeldi fakat hala jel kullanıyorum size kendi kullandığım jeli önereyim. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Nasıl bir tedavi gördünüz?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Bıttım sabununun üstüne tanımam hocam ben de çok şikayetçiydim 2-3 ay full sabah - akşam + olarak duşta da yüzümü bıttım sabunuyla yıkadım etkisini çok gördüm hala da yıkamaya devam ediyorum siddetle tavsiye derim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Nasıl bir tedavi gördünüz?
1 Sene zerotanin antibiyotik ve kremler kullandım zerotanin yan etkisi olarak ayak parmağımda ihtihap benzeri şeyler çıktı o yüzden bir süre ara verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Doktorun bana önerdiği kullanım şekli. 1 Gün gece yatmadan 1 saat önce 1 jeli diğer gün diğer jeli şeklinde. Günlük hayatımda bıttım sabunu kullansam iyi olur mu sizce? Normal sabun yerine. Yoksa hafta da kaç gün kullanılabilir?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bıttım sabununun üstüne tanımam hocam ben de çok şikayetçiydim 2-3 ay full sabah - akşam + olarak duşta da yüzümü bıttım sabunuyla yıkadım etkisini çok gördüm hala da yıkamaya devam ediyorum siddetle tavsiye derim
şu sabunu herkes o kadar övüyor ki öylesine alıp denemek istiyorum bakalım ne olacak diye.

Top Bottom