Neler Yeni

19 Yaşında Akne Sorunu ve Çözüm Arayışı

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mirhan Yalçın
Doveun sabunları iyidir,kurutucu akne önleyici kremler var yüzünü temiz tut saç uzunsa olabildiğince bandana tak şekerli fast food vs. Uzak dur yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide uyandığın gibi yüzüne buz sür. Ayrıca şimdi aklıma geldi bi arkadaşında ciddi akne/sivilce problemi vardı omzunda falanda vardı doktora gitmişler karaciğer yağlanması -emin olmamakla beraber- olduğu içinmiş, nasıl bilmiyorum.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Tuğra
ilaçla temizleyiciyle olmaz bu iş beslenmeni düzeltecen spor yapacan

testosteron sivilce yapmaz yanlış bilgi. anabolik steroidler yapar o da karaciğeri yorar o yüzden. şeker olabilir sakal saçma
Testosteron seviyesi fazlaysa sicilceye sebep oluyor birsuru makalesi var yanlış biliyorsunuz sanırım.
Sakal da ise eğer sakalini temiz tutmazsan kesinlikle sivilce yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
neden dış görünüşünden çekinirsinki hocam senin elinde olmayan bir şey için çekinmenin pekte bir mantığı yok kimse dalga vs de geçmiyordur sen kafanda kuruyosundur yolda giderken neden yerek bakarak giderki bi insan
Kimse dalga geçmiyor mu kızın biriyle tartıştım kız%100 haksız baktı kaybediyor hakaret etmeye başladı ve YÜZÜNE KİM BOŞALDI DEDİ daha ne olsun biladerim yaşamayan bilmez yaşıtlarım bunu Allah’tan gelen bir şey olmasına rağmen anlamıyor anlayan insanda karşıma çıkmıyor diyeceklerim bu kadar

ilaçla temizleyiciyle olmaz bu iş beslenmeni düzeltecen spor yapacan

testosteron sivilce yapmaz yanlış bilgi. anabolik steroidler yapar o da karaciğeri yorar o yüzden. şeker olabilir sakal saçma
Reis dikkatli okusan zaten beslenme düzenimi yazdım küçüklükten beri spor aktiviteleri ile uğraşıyorum karate yüzme tarzı hap kullanırken spor yasaktı doktorun izniyle üç aydır gym gidiyorum ona rağmen arada büyük sivilce çıkıyor bir de izler duruyor geçmezse ne yapacağım hiç bilmiyorum

Doveun sabunları iyidir,kurutucu akne önleyici kremler var yüzünü temiz tut saç uzunsa olabildiğince bandana tak şekerli fast food vs. Uzak dur yeter.

Bide uyandığın gibi yüzüne buz sür. Ayrıca şimdi aklıma geldi bi arkadaşında ciddi akne/sivilce problemi vardı omzunda falanda vardı doktora gitmişler karaciğer yağlanması -emin olmamakla beraber- olduğu içinmiş, nasıl bilmiy

Bide uyandığın gibi yüzüne buz sür. Ayrıca şimdi aklıma geldi bi arkadaşında ciddi akne/sivilce problemi vardı omzunda falanda vardı doktora gitmişler karaciğer yağlanması -emin olmamakla beraber- olduğu içinmiş, nasıl bilmiyorum.
Başkan zaten kan testi veriyorum karaciğerde yağlanma olduğu için sivilce çıkıyor benim de omuzlarımda vardı sırtımda var bir iki tane var yağ tüketmiyorum fastfood tüketmiyorum şeker sadece çaya atıyorum ama ona rağmen izleri ve bir kaç tane var sicilce

Son düzenleme:
Top Bottom