Arama sonuçları: *

• Users: Lgoyü
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lgoyü

Türkiye de İlk Maymun Çiçeği Vakası Görülmüş Olabilir !

Acaba corona kadar bir etki gösterir ve gene karantina dönemleri başlar mı ki umarım başlamaz
  2. Lgoyü

Tümör marker kan tahlili sonuçları nasıl?

chat gpt ye sordum ss inle beraber her şey normal anormallik görünmüyor diyor ama en iyisini doktor bilir
  3. Lgoyü

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dostum...
  4. Lgoyü

Hiç nöbet geçirdiniz mi?

Hocam söyleyeyim fiyatlar biraz tuzlu diye biliyorum hiçbir şey sağlığınızdan önemli değildir ama biraz pahalı yani bilin isterim
  5. Lgoyü

Hiç nöbet geçirdiniz mi?

Geçmiş olsun hocam iyi bir özel hastaneye görünün bence istanbuldaysanız Acı Badem Hastanesi olabilir ağır sağlık sorunlarımızda orayı tercih ediyoruz ailecek
  6. Lgoyü

KIZILAY ve AFAD Ortak Canlı Yayın

Kaça kadar sürecek yayın
  7. Lgoyü

zombilerden vs korkmak.

Kanka ilk Sezon sarmaz sezon 7-8 e kadar izle sal sonrası sevmezsen maksat alışmak hızlı hızlı geç boş sahneleri ama diziyi tadında izlemek istersen ayrı
  8. Lgoyü

zombilerden vs korkmak.

The walking dead veya dizi izlemem diyorsan world war z ben efsaneyim felan illakin hafifte olsa etki olur çünkü kafada şu oluşuyor ulan zombi salgını olsada ben zaten zaaflarını biliyorum iş yaparım kafası oluyor etkili olur
  9. Lgoyü

zombilerden vs korkmak.

Aga tek çare acican en korkunç zombi oyununu alt f4 u bi sekilde kilitle minimum 1-2 saat oyna
  10. Lgoyü

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Allah yardımcınız olsun
  11. Lgoyü

Dövme yaptırmak istiyorum

Yani pek sevemedim ama ileride hayvan fobisi felan kazanırsan bir şekilde pişman olurmusun bilemem
Top Bottom