evet oluyorArkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak fakat buraya sorayım dedim. İstanbulda yaşayanlar sizde de ışık gidiyor mu ara ara ?
Kocaelideyim bendede gidiyor hocamArkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak fakat buraya sorayım dedim. İstanbulda yaşayanlar sizde de ışık gidiyor mu ara ara ?
Hocam şu an durum ne gidebildiniz miSağlıkçılar var öğretmenler var fakat asla öncelik verilmesi. Onlar da madur edildi biz de. Saçma sapan bir düzen 10k insan içinden en arkadaki sağlıkciyi en öne almaya çalışıyorlardı. Artık dayanamadıj ittirdik kimse bir şey yapamadı şuan bilet kesim noktasindayiz
Saat 20:00 da toplandık 00:00 da havalani ve hâlâ bekliyoruz bilet için. Bilet de saat 06:30 uçağına veriliyor sanırımHocam şu an durum ne gidebildiniz mi
Çok geciktirdiler yaBilet kesimi için kimlik verdik bekliyoruz artık oturdum. Çok yorulduk uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan. Oraya hangi enerji ile yardım edecez bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat 20:00 da toplandık 00:00 da havalani ve hâlâ bekliyoruz bilet için. Bilet de saat 06:30 uçağına veriliyor sanırım
Gerçekten o kadar moral bozdular ki insanların yarışı küfür ederek evine döndü. Diğerleri de benim gibi gönüllü olarak gidip hevesi kalmadıÇok geciktirdiler ya
İnşallah geç de olsa bir cana dokunabilirsiniz
Saçmalık ya. Hem de saatler bu kadar önemliyken.Gerçekten o kadar moral bozdular ki insanların yarışı küfür ederek evine döndü. Diğerleri de benim gibi gönüllü olarak gidip hevesi kalmadı
Evet Sokak Lambaları Ara sıra Gidip GeliyorArkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak fakat buraya sorayım dedim. İstanbulda yaşayanlar sizde de ışık gidiyor mu ara ara ?
Ücretleri siz mi karşıladınız peki?Şükürler olsun
Hayır hocam ama bu denli bir sorun çekeceğimi bilsem oderdimÜcretleri siz mi karşıladınız peki?
Neyse elden baska bişey gelmez şu an yolunuz açık olsun şimdidenHayır hocam ama bu denli bir sorun çekeceğimi bilsem oderdim