Neler Yeni

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Zechion

80+ Silver
Gelmeyin hocam böyle işin yani pişmanlık. İzdiham oldu kadın erkek çocuk herkes ezildi kapıları kırdık saçma sapan bir düzen var Allah belalarını versin. Uçak yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadan ezildik kapı falan kalmadı bilet kesiyoruz artık çok gerildik. 3-5 tane diktatör koymuşlar buraya CB gibi kapı açıyor kapı kapatıyor
Yardımdan daha çok rezillik var yani. Orada olan herkes sizin gibi gönüllü gelenler mi ?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Yardımdan daha çok rezillik var yani. Orada olan herkes sizin gibi gönüllü gelenler mi ?
Sağlıkçılar var öğretmenler var fakat asla öncelik verilmesi. Onlar da madur edildi biz de. Saçma sapan bir düzen 10k insan içinden en arkadaki sağlıkciyi en öne almaya çalışıyorlardı. Artık dayanamadıj ittirdik kimse bir şey yapamadı şuan bilet kesim noktasindayiz

hon4rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Kara
Saçma sapan şeyler oluyor artık insanların Sabri taştı gerginlik bastı. Herkes terledi ve kavgalar başlıyor artık. Yönetim bizi sıraya almak yerine 10 bin tane adami aşağı indirmeye çalışıyor. Şuan uzlaşma yapılıyor. Bi bu gidişle gidemeyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi buraya müdahale etme şansın var mı gerçekten insanlar mağdur ediliyor. Yardım etmek istiyoruz ama hiyararsi işlemiyor lütfen bir şekilde yardımcı olun
reis twitter adresinden lütfen @MBurakAykurt kişisine ulaşın kendisine yardımcı oluyor sabahtan beri göndermediği insan kalmadı belki elinden bir şey gelir o bu konularda bilgi sahibi de dilerseniz ona yazabilirsiniz belki elinden bir şey gelir öyle umuyorum öyle umuyoruz allah yardımcınız olsun

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
reis twitter adresinden lütfen @MBurakAykurt kişisine ulaşın kendisine yardımcı oluyor sabahtan beri göndermediği insan kalmadı belki elinden bir şey gelir o bu konularda bilgi sahibi de dilerseniz ona yazabilirsiniz belki elinden bir şey gelir öyle umuyorum öyle umuyoruz allah yardımcınız olsun
Hocam burda 10k insan var buraya resmi işlem gerekiyor 3-5 kişiden bahsetmiyorum. İstanbul havalimanı şuan dolu

Zechion

80+ Silver
Dün geceden beri adres paylaşan kişiler bile daha başarılı olmuştur. Bu ülkede hiçbir şey düzenli bir şekilde gitmiyor. AFAD daha kendisinin gidemediği yere nasıl yardımcı olacak ? Hatay çökük durumda, kimse yardımcı olmuyor Hatay'a.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Dün geceden beri adres paylaşan kişiler bile daha başarılı olmuştur. Bu ülkede hiçbir şey düzenli bir şekilde gitmiyor. AFAD daha kendisinin gidemediği yere nasıl yardımcı olacak ? Hatay çökük durumda, kimse yardımcı olmuyor Hatay'a.
Hocam çünkü burdan gidemiyoruz AFAD ile alakalı değil

hon4rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Kara
Dün geceden beri adres paylaşan kişiler bile daha başarılı olmuştur. Bu ülkede hiçbir şey düzenli bir şekilde gitmiyor. AFAD daha kendisinin gidemediği yere nasıl yardımcı olacak ? Hatay çökük durumda, kimse yardımcı olmuyor Hatay'a
muharrem incenin konuştuğu videoda bile enkazın altından imdat sesleri geliyor ama orda bekleyen adam diyor ki kesici yok bir şey yok kimse bir şey yapamıyor gidenlerde zar zor şekilde yardım ediyor zaten

Zechion

80+ Silver
muharrem incenin konuştuğu videoda bile enkazın altından imdat sesleri geliyor ama orda bekleyen adam diyor ki kesici yok bir şey yok kimse bir şey yapamıyor gidenlerde zar zor şekilde yardım ediyor zaten
Muharrem incenin konuştu videoda galiba birisi gelip "afad nerede" gibi bir şeyler söylemişti.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Bölgeye polisler geldi ama artık aşırı yorgunluk var 5 saattir ayaktayız bunun öncesinde insanlar işten geldi. Öldük artık

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak fakat buraya sorayım dedim. İstanbulda yaşayanlar sizde de ışık gidiyor mu ara ara ?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Artık o kadar ümit kalmadı ki nasil yapacaz bilmiyorum. O kadar yorulduk ki ne yapacaz bilmiyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Top Bottom