Neler Yeni

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Sezer
Herkese iyi günler hocalarım. gönüllü olarak deprem bölgesine gidiyorum toplandık uçak ile gidecez. Anlık olarak Hatay'a deniliyor. Konuyu anlık olarak yapabildiğim sürece guncelleyip izin verildiği şekilde fotoğraf paylaşmaya çalışacam.
kankam sanırım hatay havalimanın pistinde sıkıntı vardı ama arabayla gidecekseniz yollarda göçükler var Adıyaman yolunu kullanın diğer yollara göre daha boş ve herhangi bi göçük yok denildi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
kankam sanırım hatay havalimanın pistinde sıkıntı vardı ama arabayla gidecekseniz yollarda göçükler var Adıyaman yolunu kullanın diğer yollara göre daha boş ve herhangi bi göçük yok denildi
Yakınına inip yürüyecez hocam 2-3 saat

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Ekler

• IMG_20230207_004452.jpg
    IMG_20230207_004452.jpg
    2.9 MB · Hit: 191
  • IMG_20230207_004441.jpg
    IMG_20230207_004441.jpg
    1.3 MB · Hit: 187

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Duyduğum kadarıyla İstanbul havalimanının içinde AFAD bürosu varmış. Daha önce AFAD'dan eğitim almamış biri dediğim yerden kayıt yaptırıp gönüllü olarak gidebiliyor mu? Sorabilir mısınız?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Duyduğum kadarıyla İstanbul havalimanının içinde AFAD bürosu varmış. Daha önce AFAD'dan eğitim almamış biri dediğim yerden kayıt yaptırıp gönüllü olarak gidebiliyor mu? Sorabilir mısınız?
Gidiyor ama acil durum olursa. Bireysel gelmek zor lütfen bienyeew kayıt olun

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Burası aşırı karışık çok kötü sistem var kimse ne yaptığını bilmiyorum binlerce insan var. O kadar kötü sistem var ki yardım ulaşmaması çok doğal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bilgi edinirseniz yazarsanız sevinirim
Hocam burda bilgi almak imkansız ötesi aşırı kötü şuan ortam

İnsanlar aşırı gerildi listemizi verdik bekliyoruz ama o kadar karışık ki kimin ne olduğu belli değil. Bir Allah'ın kulu ne olduğunu bilmiyor. Gruplaşmaya başladık anlaşmalar için.

Uçak yoğunluğu var iniş yapamıyorlar. Sağlıkçı ağırlıklı gruplar önce gidiyor 35 kişilik gruptayim yarışı sağlıkçı. Umarım yola çıkarız artık.

Ekler

• IMG_20230207_015822.jpg
    IMG_20230207_015822.jpg
    2.8 MB · Hit: 111
Son düzenleme:

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Burası aşırı karışık çok kötü sistem var kimse ne yaptığını bilmiyorum binlerce insan var. O kadar kötü sistem var ki yardım ulaşmaması çok doğal

Hocam burda bilgi almak imkansız ötesi aşırı kötü şuan ortam

İnsanlar aşırı gerildi listemizi verdik bekliyoruz ama o kadar karışık ki kimin ne olduğu belli değil. Bir Allah'ın kulu ne olduğunu bilmiyor. Gruplaşmaya başladık anlaşmalar için.

Uçak yoğunluğu var iniş yapamıyorlar. Sağlıkçı ağırlıklı gruplar önce gidiyor 35 kişilik gruptayim yarışı sağlıkçı. Umarım yola çıkarız artık.
Çok geç kalındı. İnsanlar susuzluktan önce soğuktan donarak can verecek. Hâlâ daha ulaşılamayan bir sürü yer var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom