Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Yaş geçtikçe düzeliyor ya. En azından bende de öyle oldu.
  2. Mırnav

Ayağıma paslı çivi battı

Bi akrabam sırf ufacık bi paslı çivi yarasını çok takmadı diye 2 ay hastanede yattı. Hafife alma. Canını alır.
  3. Mırnav

Uyanık kalmam için ne yapmam lazım?

Sanırım dediğin gibi yapacağım. Çok rahatsız edici olduğuda kesin.
  4. Mırnav

Valla işe yarıyo ama bir yerden sonra artık odağını dağıtınca bile kesmiyo. Bir etki gerektriyio. Kafein lazım.
  5. Mırnav

kahve bilgim 0 markette varsa söyle. 1 2 kahve daha alacağım
  6. Mırnav

Yutamıyom kusuyom. Tarçın yemek gibi.
  7. Mırnav

Aga süleyman çakır niye öldü yuaa
  8. Mırnav

Bak içilinebilinecek bişiy değil diyorum tadı kötü iyi umrumda değil. Kusuyorum. 1693972856 markette var mı
  9. Mırnav

Onu nescafe goldu su ile denedim dediğin gibi. İçilebilinecek bişey değil. Otutur mideye.
  10. Mırnav

bakcam
  11. Mırnav

Aga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
  12. Mırnav

Psikolojisi bozuk olan kişilere "kafaya takma" deme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aga yanında birinin olması çok önemli ya. Öyle zamanlardan geçiyorsan çok samimi olmadığın biri olursa (Can ciğer olmayan) inan yaşama tutunuyon.
  13. Mırnav

Jilet kullanımına bağlı sivilce oluşumu

Maymun gibi sert sakal çıkmıyor ise çeneni tıraş öncesi ve sonrası sıcak (Çok sıcak) suyla ısıtırsan çıkmayacaktır.
  14. Mırnav

Midemde ki rahatsızlığım hakkında?

1. si çok çok büyük geçmiş olsun. 2. si buradan kimse sana yardım edemez. Kendini doktor gibi bile tanıtsa şakası olmaz sağlığın. 3. sü doktora git deme diyorsun ama başka çözümü yok. Dediğim gibi şakası olmaz. Bir şekilde doktorla görüşmen lazım. Çok ileri safhaları.
  15. Mırnav

Spermin çok az gelmesi

:PeepoLeave:
  16. Mırnav

İstanbul'da fitness salonu fiyatları?

O zaman 👌
  17. Mırnav

İstanbul'da fitness salonu fiyatları?

Adana da ben şu an 4K vermem gerekiyor 12 aylığı için. İstanbul da çok çok daha pahaldır bence düzgün bir salon.
  18. Mırnav

İdeal boy kilom kaç .

Baya irisin. Başlanabilir.
  19. Mırnav

yaptığım şeyden sonra odaklanamıyorum

Saçma gelebilir ama kendine işkence edeceksin. Odaklanmak istediğin şeyler dışındaki sıklıkla yaptığın eylemleri yok et.
  20. Mırnav

23 yaşında sakal çıkmaması hakkında

15 yaşında Arnold Schwarzenegger'ın torunu olduğumu düşünüyorum. O kadar kıl var. Değerini bilin.
Top Bottom