Neler Yeni

23 yaşında sakal çıkmaması hakkında

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Arkadaşlar selam,

Babadan geçen genetikten dolayı köseyim. Yaş 23 fakat sakallarım çıkmamakta, tüy çıkıyor ama uzayamıyor. Sadece çene ve bıyık bölgesinde kıl var o kadar.

Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Doktora gözükmeli miyim yoksa x sakal serumlarını kullanayım mı, öneriniz nedir?

Babam sakallarının 25-26 yaşlarında çıktığını söylüyor.

mfimmel

80+ Silver
Arkadaşlar selam,

Babadan geçen genetikten dolayı köseyim. Yaş 23 fakat sakallarım çıkmamakta, tüy çıkıyor ama uzayamıyor. Sadece çene ve bıyık bölgesinde kıl var o kadar.

Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Doktora gözükmeli miyim yoksa x sakal serumlarını kullanayım mı, öneriniz nedir?

Doktora gitmende fayda var.

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar selam,

Bendede aynı sorun var

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
yaklaşık bir aydır bioxinin denen spreyi kullandım eczacım %99 faydasını göreceğimi söylemişti fakat %1'e denk geldik sanırım 23 yaşındayım aynı dertten müzdaribim

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Knk çenemin altını 1 kere bile almamıştım gçen ay bi aldım sakalım oldu 18 yaşımdayım yani o kadar kaşınan bi durum ki ne güzel sakalsızlar

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Üstteki arkadaşın dediği gibi testesteron seviyesinde düşüklük olabilir ki bu da bir erkek için ciddi problemlere yol açar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom