Neler Yeni

23 yaşında sakal çıkmaması hakkında

.RBO.

80+ Silver
Ben 14 yaşındayım çene kemiğinin üstündeki bütün sakallarım çıktı genetik heralde cok istiyorsanız doktora başvurun internette tarak gibi birsey görmüştüm igne gibi seyler vardı üstünde onu sakalın çıkacağı yerde sürtünce sakal çıkıyormuş bek inanmadım ama araştırabilirsiniz

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,567
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
farkındayım xd ondan uğraşmadım ayrıca ergenliğe girdiğimden beri rahatsız oluyorum yumusacık cildim vardı kıl yoktu kıllardan bile rahatsız oluyorum
Evt aynı şeyleri yaşadık kardeşim :(

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar selam,

Babadan geçen genetikten dolayı köseyim. Yaş 23 fakat sakallarım çıkmamakta, tüy çıkıyor ama uzayamıyor. Sadece çene ve bıyık bölgesinde kıl var o kadar.

Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Doktora gözükmeli miyim yoksa x sakal serumlarını kullanayım mı, öneriniz nedir?

Babam sakallarının 25-26 yaşlarında çıktığını söylüyor.
O yaşlarda bende öyle düşünüyordum. Tam köse gibi değilde tek tük tel tel işte sakalım vardı uzatmaya değecek bile değil. Bende köse olduğumu düşünüyordum. Sonra bir anda azıttı nasıl oldu anlamadım jilet vurmadım serum tarzı vb losyonlar falanda kullanmadım. Şimdi ki durumum bu 😄

Ekler

• D72BC41F-5A34-4426-869C-04886A2D34A3.jpeg
    D72BC41F-5A34-4426-869C-04886A2D34A3.jpeg
    804.2 KB · Hit: 93

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
O yaşlarda bende öyle düşünüyordum. Tam köse gibi değilde tek tük tel tel işte sakalım vardı uzatmaya değecek bile değil. Bende köse olduğumu düşünüyordum. Sonra bir anda azıttı nasıl oldu anlamadım jilet vurmadım serum tarzı vb losyonlar falanda kullanmadım. Şimdi ki durumum bu 😄
Sakallarınız güzel çıkmış şekil olarak, çare beklemek gibi 😄

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Sakallarınız güzel çıkmış şekil olarak, çare beklemek gibi 😄
Çare beklemek değil dostum. Sorunun ne olduğunu öğren ona göre geç kalmadan bir şey yapabilesin. Amma velakin o işte sakal çıkarıcı falan şeylere inanıpta para verme onlar %99 işe yaramaz şeyler. Hormon testi yaptır ilk önce.

Top Bottom