Neler Yeni

23 yaşında sakal çıkmaması hakkında

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Çıkar kardeşim acele etme Allah herkesi bir fıtrat üzere yaratmıştır. Herkeste aynı şekilde çıkmaz ama ne şekilde olursa olsun kabullenmek lazım

Demem o ki bekle çıkar Allah'ın izniyle.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapacağın 1 ay boyunca düzenli olarak her gün sayısını attırarak şınav mekik çekmek bisiklete binmek. Çok ekmek yemek. Testeron seviyeseni düşürecek işlerden uzak durman olur.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Verilen cevapların dayanağının ne olduğu merak ediyorum gerçekten. Kıllanma genetiktie testosteron seviyesiyle direkt olarak ilişkili değildir. %99 ihtimalle hiçbir şeyin yok. Köseliği kafana takma anı tavsiye ederim en kötü sakal ektirirsin ne olacak. Ben de bir miktar köseyim. Beyaz tenli insanlarda köseliğin daha yaygın olduğunu da ekleyeyim. Ayrıca sadece baban değil anne tarafının yani dayılarının sakal durumları nasıl. Bu yaştan sonra sakallarının çıkması düşük bir ihtimal.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Üstteki arkadaşın dediği gibi testesteron seviyesinde düşüklük olabilir ki bu da bir erkek için ciddi problemlere yol açar
Testesteronumdan da şüpheleniyorum, yaşıtlarım izbandut gibiyken ben utanmasam zargana olacağım. Düzenli beslenmeyle ve sporla adam akıllı bir forma geldim ama zargana gibiyim.

Vücut gelişiminden de şüpheleniyorum, ama sakallarının çıkmaması testodan da olabilir. Genetik olduğu kesin ama testo olma ihtimali de var sonuçta.

Bu konu hakkında hangi doktora gözükmeliyim peki?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Testesteronumdan da şüpheleniyorum, yaşıtlarım izbandut gibiyken ben utanmasam zargana olacağım. Düzenli beslenmeyle ve sporla adam akıllı bir forma geldim ama zargana gibiyim.

Vücut gelişiminden de şüpheleniyorum, ama sakallarının çıkmaması testodan da olabilir. Genetik olduğu kesin ama testo olma ihtimali de var sonuçta.

Bu konu hakkında hangi doktora gözükmeliyim peki?
Bence evet en azından içiniz rahat olur

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Verilen cevapların dayanağının ne olduğu merak ediyorum gerçekten. Kıllanma genetiktie testosteron seviyesiyle direkt olarak ilişkili değildir. %99 ihtimalle hiçbir şeyin yok. Köseliği kafana takma anı tavsiye ederim en kötü sakal ektirirsin ne olacak. Ben de bir miktar köseyim. Beyaz tenli insanlarda köseliğin daha yaygın olduğunu da ekleyeyim. Ayrıca sadece baban değil anne tarafının yani dayılarının sakal durumları nasıl. Bu yaştan sonra sakallarının çıkması düşük bir ihtimal.
Kuzenim 21 yaşında o da köse, asker olan kuzenim 27 yaşında onun da sakalları gür değil. Amcamlar sıkıntılı goril gibi kılları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacağın 1 ay boyunca düzenli olarak her gün sayısını attırarak şınav mekik çekmek bisiklete binmek. Çok ekmek yemek. Testeron seviyeseni düşürecek işlerden uzak durman olur.
Peki bilimsel yönden bir dayanağı var mı?

İnşallah hocam.
Çıkar kardeşim acele etme Allah herkesi bir fıtrat üzere yaratmıştır. Herkeste aynı şekilde çıkmaz ama ne şekilde olursa olsun kabullenmek lazım

Demem o ki bekle çıkar Allah'ın izniyle.

yaklaşık bir aydır bioxinin denen spreyi kullandım eczacım %99 faydasını göreceğimi söylemişti fakat %1'e denk geldik sanırım 23 yaşındayım aynı dertten müzdaribim
Onu deneyen arkadaşım oldu ama işe yaramamış

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Hocam bende 25 yaşındayım saçlar iyice gitmeye başladı zaten genetikten dolayı dökülüyordu üstüne birde seboreik dermatit çıktı. Sağda solda çıkan önerilen ilaçlara falan inanma bence, çokta kafaya takmaya gerek yok. Belki ileride ekim falan istersen o yola girersin

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Hocam bende 25 yaşındayım saçlar iyice gitmeye başladı zaten genetikten dolayı dökülüyordu üstüne birde seboreik dermatit çıktı. Sağda solda çıkan önerilen ilaçlara falan inanma bence, çokta kafaya takmaya gerek yok. Belki ileride ekim falan istersen o yola girersin
Yorumunuz için teşekkür ederim

Shaco

80+ Bronze
Yorumunuz için teşekkür ederim
Yakışmadığını düşünüyorsan takıntı haline getirme.Yakışıyorsa çok şanslısın demektir. İnan bana hayatının her yerinde sorun oluyor :D Fitness yada BB yapıyorsan testosteron seviyen yükseliyordur zaten ekstra bir çabaya girmene gerek yok. Genetik faktör başlıca etken.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Knk çenemin altını 1 kere bile almamıştım gçen ay bi aldım sakalım oldu 18 yaşımdayım yani o kadar kaşınan bi durum ki ne güzel sakalsızlar
şey ben bıyıkları da almıyodum en sonunda aldım ama jiletle değil :d ağdayla aldım yine tüy gibi çıkıyo

kimse 18 yasında olduma inanmıyo aga benim 14 15 gibi duruyorum bıyık sakal yok diye pisman da değilim he :d

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,465
İsim
Diyarhan
Kanka ne bilim sakalın çıkınca bence daha kötü bende sakalım çıksın şekil veririm diyordum şimdi keşke Köse kalsaydım diyorum. Çile vallahi çile

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Makine ve jiletle alınca bakır teli gibi oluyor
farkındayım xd ondan uğraşmadım ayrıca ergenliğe girdiğimden beri rahatsız oluyorum yumusacık cildim vardı kıl yoktu kıllardan bile rahatsız oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,910
Üyeler
168,055
Son üye
Wynn
Top Bottom