migrosa bak eczaneye bakBak içilinebilinecek bişiy değil diyorum tadı kötü iyi umrumda değil. Kusuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
markette var mı
cafein oranı çok düşük hocam nescafede benide kesmiyor 1 bardak nescafeNescafe içip kahve kesmedi yazman güldürdü
6 saat daha uymamak hiç sorun değil mesela benim bu gün kargom gelmesi lazım bu gün full uyanık olacağım dün 3 te kalktım kendini uyanık tutmak istiyorsan kullandığım farklı yöntemler var ama en kolayı git bi aot başla uyumazsın erkeklerin yapabileceği bir kaç yöntem daha varAga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
Stres yap beynini sürekli kötü seylere odaklanAga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
Çok yapılmaz ama direk kahve tozu ye (aşırı derecede bol su iç)Aga kahve kesmiyo. Okul açılacak saat 6 da uyuyorum 12 de uyuyabilmem lazım. 4 gün var. Uyanık nasıl tutarım kendimi? Markette uyanık tutcak kahve var mıdır? NESCAFE İLE DENEDİM
Anladım Nescafe değilde sert bir kahve yapmaya çalışYutamıyom kusuyom. Tarçın yemek gibi.
Bende tam bilmiyorumkahve bilgim 0 markette varsa söyle. 1 2 kahve daha alacağım
Valla işe yarıyo ama bir yerden sonra artık odağını dağıtınca bile kesmiyo. Bir etki gerektriyio. Kafein lazım.Bende tam bilmiyorum
Bi ara bende her yolu denemiştim olmamıştı
Kahve değilde odağını başka şeylere ver örneğin uykun geldiği zaman oyuna dal