Arama sonuçları: *

• Users: MR EE
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MR EE

Çok yemeyip gün boyu bilgisayar başında oturursam kilo alır mıyım?

Beyinden yakar göbekten alırsın. Az sokağa çık.
  2. MR EE

Yakılan kıl tekrar çıkar mı?

Lazer çakmak fark etmez. Çıkar.
  3. MR EE

Sertleşme problemi??

Hekime danışmadan overclock yapma.
  4. MR EE

DIŞ GÖRÜNÜŞ İLE YARGILAMA!!!

Kendini suçlayacak kendinden nefret edecek bir durum yok. Adı üstünde hastasın kardeşim. Hasta insan farklı gözükür. Bunda dalga geçilecek bir şey yok, dalga geçmenin mantığı da yok. Zaten hastalığın yüzünden türlü sağlık problemiyle uğraşıyorsun, bi de insanların dediklerine mi üzüleceksin?
  5. MR EE

Erkeklerde "REGL" Belirtileri (Erkek REGLsi)

Kaynak?
  6. MR EE

Erkeklerde "REGL" Belirtileri (Erkek REGLsi)

Yok öyle bir şey.
  7. MR EE

Cinsel bir soru lütfen ciddi ve erkekler gelsin

Olur öyle. Yaş ilerledikçe azalır. Gayet sağlıklısın.
  8. MR EE

İntihar Etmeyi Düşünüyorum Yardım Edin

Öncelikle böyle bir konuda hemen alt sekmede ekran kartı sorulan bir forumda tavsiye isteme. Bir uzman ile görüş.
  9. MR EE

Duş alırken gözüme çok fazla su kaçıyor.

Dalin kullan. Ben saçıma iyi geldiğini düşündüğümden 23-24 yaşıma kadar kullandım. Adı çocuk şampuanı diye illa çocuklar kullanacak diye bir şey yok.
  10. MR EE

Sert Plastik Sandalyelerde Oturmayın Geçici Yürüyemez Hale Geldim

Sen yine ucuz yırtmışsın dostum. 2019'da orucu RDR2'ye tutturan benim başıma neler geldi bi bilsen...
  11. MR EE

Hayat Eve Sığar Uygulamasına Tepki

Uygulamanın konum servislerini kullanmasına izin vermedim ve tüm problem çözüldü. O kadar da dev problem değil.
  12. MR EE

Benim psikolojim bozuldu.

Betonu nasıl binanın? Demiri nasıl? Ona baksınlar. Diğer şeyler bi boya badanaya yeni gibi olur.
  13. MR EE

Benim psikolojim bozuldu.

Açılın ben mimarım: Kara sıva olup olmaması deprem dayanımına hiçbir faydası yoktur. Duvarlarda esnemelere bağlı olarak çatlaklar olabilir. Bunların bina dayanımı ile bir alakası yoktur. Tuğla duvarın da pek taşıyıcılığı yoktur. Binanın asıl önemli kısmı betonarmedir.
Top Bottom