Neler Yeni

Sert Plastik Sandalyelerde Oturmayın Geçici Yürüyemez Hale Geldim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Usta yarık nasıl yarık yani ikiye ayrılmışmıydı? Kafa tası gözüküyor muydu?
bilemem gözüküyor muydu gözükmüyor muydu. 6. sınıfa gidiyordum o zaman galiba okul dönüşü merdivenden kayarak iniyordum merdiven şöyle bi merdivendi kesik kesik;
1613487364758.png

nasıl oldu bilmiyorum kafamı o gösterdiğim yere çarptım (öyle aşağı doğru bakmıyordu düzdü ve kapak yoktu yani direk demire çarptım) eve gidene kadar bayağı kanadı (1 hafta geçtiğinde bile hala gittiğim yoldaki dökülen kanlar belli oluyordu) eve ulaştığımda bayılmak üzereydim hemen babamı aradı annem hastaneye gittik röntgen felan çekildi doktor demirin kafamın 3cm kadar içine girdiğini büyük bir yara olduğunu söyledi mecburen dikiş atmak zorundayız dedi. sonra beni biyere yatırdılar 30dk civarı bekledim başka kişilerde vardı 3 iğne vurdular ama tam uyuşmamıştı çok acımıştı dün gibi aklımda unutamıyorum.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bilemem gözüküyor muydu gözükmüyor muydu. 6. sınıfa gidiyordum o zaman galiba okul dönüşü merdivenden kayarak iniyordum merdiven şöyle bi merdivendi kesik kesik;
Alıntıyı görüntüle
nasıl oldu bilmiyorum kafamı o gösterdiğim yere çarptım (öyle aşağı doğru bakmıyordu düzdü ve kapak yoktu yani direk demire çarptım) eve gidene kadar bayağı kanadı (1 hafta geçtiğinde bile hala gittiğim yoldaki dökülen kanlar belli oluyordu) eve ulaştığımda bayılmak üzereydim hemen babamı aradı annem hastaneye gittik röntgen felan çekildi doktor demirin kafamın 3cm kadar içine girdiğini büyük bir yara olduğunu söyledi mecburen dikiş atmak zorundayız dedi. sonra beni biyere yatırdılar 30dk civarı bekledim başka kişilerde vardı 3 iğne vurdular ama tam uyuşmamıştı çok acımıştı dün gibi aklımda unutamıyorum.
Fenaymış geçmiş olsun.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Sen yine ucuz yırtmışsın dostum. 2019'da orucu RDR2'ye tutturan benim başıma neler geldi bi bilsen...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bence direk sandalyeyi suçlamak doğru olmaz. Değişen tek şey sandalye bile olmuş olsa hayatınızda, başka bir şeyden dolayı da olmuş olabilir
Direk sandalye değil. Sandalyeye oturduğun surede etkili. Spor yapmazsan 10 saat pc basinda vakit geçirirsin olası bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk sandalye değil. Sandalyeye oturduğun surede etkili. Spor yapmazsan 10 saat pc basinda vakit geçirirsin olası bir durum.
Bu arada geçmiş olsun.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Bende dikkat edeceğim bu saatten sonra sağ olun.
faydam olduysa ne mutlu

Öncelikle geçmiş olsun! Banyo sırasında da dikkatli olmak gerekiyor, çok özür dileyerek söylüyorum ki; banyo sırasında popunuzu iyice temizleyin.

Kıl dönmesi hastalığında ameliyatsız kurtulmak zor diye biliyordum, siz ilaçla kurtarmışsınız; her hastalıkta olduğu gibi erken teşhis.

Tekrardan geçmiş olsun...
evet tekrarlamayacağının garantisi yok ama normal devam edebiliyorum

Bu arada geçmiş olsun.
teşekkürler benim geçti size bir şey olmasın diye zaten amacım

Sen yine ucuz yırtmışsın dostum. 2019'da orucu RDR2'ye tutturan benim başıma neler geldi bi bilsen...
hahaha evet cidden ucuz yırttım

teşekkürler

Geçmiş olsun.
teşekkürler

13 saat civarı bilgisayar başındayım bişe olmurmu banada
sandalye plastik değil
geçmiş olsun bu arada
aslında saçının dökülmemesine dikkat et ve dediğimiz gibi popoyu temiz tutalım saç kalmasın yeterli

Valla hocam ben üniversiteyi online okuduğumdan günün 10 saate yakın vakti masa başında geçiyor ve üstüne minder koyduğum bir sandalyede oturuyorum. Bir türlü kendime uygun bir sandalye bulamadım gitti...
En kısa vakitte alacam ben de konforlu bir sandalye.
almalısın kesinlikle

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla kıl dönmesinin oluşumu henüz net anlaşılmdı ve şuan hakim teori embriyonik dönemde deri birleşirken bir kısım fazlalığın yüzeyden aşağda kalması ve ilerleyen zamanlarda bu parçadan kalan kıl köklerinin hormonlarla uyarılıp derinin gereğinden fazla altından kıl oluşmaya başlaması, yüzeye ulaşamaması. Eğer bahsettiğiniz durum doğrulandıysa bununla ilgili bilgilendirmeniz çok makbule geçer, tekrardan geçmis olsun.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar biz genç yaşların kabusu olan hastalık " Kıl Dönmesi " deneyimimi paylaşacağım. Biz bilgisayar başında uzun zaman geçiren kişiler olarak deneyimimi anlatmak istedim. Başınıza gelirse fikriniz olur.
Öncelikle "Kıl Dönmesi" nasıl oluşur: Kıl dönmesi sanılanın aksine vücutta çıkan kılın ters dönmesi değildir. Saçımızdan veya herhangi bir yerimizden düşen kılların (yüksek oranda kuyruk sokumunda oluyor) kuyruk sokumunda birikmesi ve uzun süre oturma halinde derinin içine girip apse haline getirmesi hastalığı.
Ben saçı dökülen biriyim ve yeni bir eve taşındım 3 ay kadar süre plastik sert sandalyede oturdum. En sonunda otururken ağrı çekmeye başladım 1-2 gün. Daha sonra kuyruk sokumumda şişlik olduğunu gördüm ve oturma, yatma eylemini yapamaz oldum. Ağrı o kadar şiddetliydi ki 23 yaşında adamı ağlatabilecek cinsten. Ne yemek yapabildim ne yürüyebildim ne tuvalete gidebildim. Evde tek başıma olduğum için kims yardım edemedi. Hastaneye gitmem gerektiğini düşündüm ama yürüyemiyordum. Ambulansı meşgul etmek istemedim pandemi döneminde daha önemli şeylerle ilgileniyorlar diye, resmen penguen gibi yürüyerek 1 km uzaktaki hastaneye 2 saatte falan gittim. Erken davranmış olduğum için hastanede cerrahi bir müdehale gerekmedi. 1 Antibiyotik ve 1 Ağrı kesici yazıldı. Kullanmamın 2. gününe apse patlatı ve ağrım %90 oranında azaldı. Antibiyotiği bitirdiğimde iyileşmiştim. Bu hastalıktan ameliyatsız kurtulan yok denecek kadar az. Eğer sizin de başınıza gelirse mutlaka erkenden gidin ilaçla tedavi olun ameliyat derdi yaşamayın. O zamandan beri sert zemine oturmuyorum. Eğer sert bir şeyde oturarak bilgisayarda vakit geçiriyorsanız SAKIN!
geçmiş olsun hocam bizide bilgilendirdiğin için sağolasın artık bende plastik sandalyemin üstüne biraz kalın bi sünger koyup öyle kullanacam inşAllah

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
Twitter
hakanoncul9
Discord
geçmiş olsun hocam bizide bilgilendirdiğin için sağolasın artık bende plastik sandalyemin üstüne biraz kalın bi sünger koyup öyle kullanacam inşAllah
mutlaka yapmalısın.

Öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla kıl dönmesinin oluşumu henüz net anlaşılmdı ve şuan hakim teori embriyonik dönemde deri birleşirken bir kısım fazlalığın yüzeyden aşağda kalması ve ilerleyen zamanlarda bu parçadan kalan kıl köklerinin hormonlarla uyarılıp derinin gereğinden fazla altından kıl oluşmaya başlaması, yüzeye ulaşamaması. Eğer bahsettiğiniz durum doğrulandıysa bununla ilgili bilgilendirmeniz çok makbule geçer, tekrardan geçmis olsun.
oluşumu net. Biriken kılın deri altına girmesi. Kanıt da şu ki apsenin içinden saçlarım çıktı daha ne olsun :D

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
Twitter
hakanoncul9
Discord

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
merak ettiysen cok doktor acıklamalarına bak ben cok araştırdım
Haklısınız hocam herhalde ben bi bilgi kirliliğine maruz kalmışım, siz emin olduğunuzu söyleyince ben de açıp kontrol ettim ve bir hastanenin sitesinde de bu yazıyordu. Bilgilendirmeniz için sağ olun, tekrardan geçmiş olsun.

Top Bottom