Neler Yeni

DIŞ GÖRÜNÜŞ İLE YARGILAMA!!!

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Arkadaşlar merhaba doğuştan engellerim var mps tıp 1 hastasıyım skolyoz yani omurga eğriliğim de var bu mps denilen hastalık yüzünden büyük kafa küçük boy yüzde anormalik oluyor ve kalp rahatsızlıkları da veriyor insanlar bana çok tuhaf bakıyor özellikle çocuklar alay ediyor bu yüzden çoğu zaman evde takılıyorum sırtım belli olmasın diye bol kıyafetler giyiyorum ama engel olmuyor tabi ne yapmam lazım kendimden nefret ediyorum başkaları yüzünden hayatımı yaşayamıyorum böyle olmayı ben istemedim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kafaya takmayacaksın. Çocuklar engelsiz insanlarda dalga geçiyor. Aile terbiyesi almamış klasik çocuklar.

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba doğuştan engellerim var mps tıp 1 hastasıyım skolyoz yani omurga eğriliğim de var bu mps denilen hastalık yüzünden büyük kafa küçük boy yüzde anormalik oluyor ve kalp rahatsızlıkları da veriyor insanlar bana çok tuhaf bakıyor özellikle çocuklar alay ediyor bu yüzden çoğu zaman evde takılıyorum sırtım belli olmasın diye bol kıyafetler giyiyorum ama engel olmuyor tabi ne yapmam lazım kendimden nefret ediyorum başkaları yüzünden hayatımı yaşayamıyorum böyle olmayı ben istemedim
Ah be kardeşim üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun bu senin istediğin bir şey değil kendinden nefret etme. Kendini kapama odaya. Çok şükür akıl sağlığın yerinde iyi bir meslek edinmeye çalış basarabilirsin. Engelleri aşabilirsin her insan engelli adayıdır bunu unutma senin gerçekten kalbini kıranlar perişan olur.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Günümüz insanları çok bozdu adına üzüldüm, maalesef yapabilecek çok bir şey yok kafaya takmayacaksın hatta alay edene kendinden utanacak cevaplar vermeye çalış pişman olsun, biraz empati kur ne yaşadığımı düşün de.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,152
İsim
Oğuz Oğuz
Kendimi ne kadar kapama desekte onlar yapmaya devam edecek ve bu seni yine üzecek. Ailenin durumu iyiyse yurtdışında yaşamanı tavsiye ederim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ne takıyosun kardeşim. Öyle diyenlere seninde beynin yok ben seninle alay ediyormuyum de geç gitsin.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kendini suçlayacak kendinden nefret edecek bir durum yok. Adı üstünde hastasın kardeşim. Hasta insan farklı gözükür. Bunda dalga geçilecek bir şey yok, dalga geçmenin mantığı da yok. Zaten hastalığın yüzünden türlü sağlık problemiyle uğraşıyorsun, bi de insanların dediklerine mi üzüleceksin?

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Rabbim şifalar versin kardeşim takma kafana bunlar ilk defa olan şeyler değil Hıçkırık diye bir hint filmi var onu da izlemeni tavsiye ederim en azından sana moral olur.

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Dostum durumunu anlayabiliyorum ama böyle yaparak kendini daha da kötü duruma sokarsın. Önce içinde bulunduğun durumu kabullenip kendinden nefret etmeyi bırakarak kendini sevmen gerekiyor. Çocukların bu davranışlarını kafana bile takma onlar daha neyi söyleyip neyi söyleyemeyeceğini bile bilmiyor ileride nasıl tepki vermeleri gerektiğini daha iyi anlayacaklardır. Televizyonda veya youtubede kolları olmayan, bacakları olmayan, boyu kısa vb. hastalıkları bulunan bir çok kişi görüyoruz o adamlar senin gibi davransaydı o konumlarında olamazlardı kimse o insanlar gibi ol demiyor fakat önce kendini sevip bu durumları kabul ederek bunları kafana takmaman gerekiyor.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Kendimi ne kadar kapama desekte onlar yapmaya devam edecek ve bu seni yine üzecek. Ailenin durumu iyiyse yurtdışında yaşamanı tavsiye ederim.

umarım seni biraz neşelendirir
🤣👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize çok teşekkür ederim engelim yok diyebiliriz de aslın da sadece dış görünüş geçen doktor sırtım için ameliyat olma dedi bu ülke böyle zorba dedi değmez bu tarz insanlara dedi sana bakan insanlar için hayatını riske atma dedi ve ameliyatı önerme di artık hayata daha başka açılardan bakacağım hepinize teşekkürler ❤️🥰💕

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,371
Üyeler
163,485
Son üye
gökhanaysan
Top Bottom