Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Yemekten hemen sonra çay içmenin bir zararı var mı?

En az 30 dakika - 1 saat ara vermek daha iyi olur.
  2. Matt Murdock

7 Tane pastiil yedim

15 yaşındaki Arda Bim'den aldığı Ülker Pastil ile zehirleneceğini sanıyor
  3. Matt Murdock

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Kol kılı niye uzatıyorsun? Erkeklikle alakasız ve ayrıca büyüdükçe ve çoğaldıkça daha da kötü duruyor. Yaz vakti güzel bir kombin ve saat takarsan kıllar çok kötü sırıtır. Kıllarını kes direkt.
  4. Matt Murdock

Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Ne saçma konular yav git tartıya çık
  5. Matt Murdock

Dış braketini yuttum ne yapmam lazım

Bokun içine yapışır zaten
  6. Matt Murdock

Mide asiti eritebilir belki ama yine de asitli şeyler içmeyi deneyebilirsin. Ne olur ne olmaz doktora git üşenmeye gerek yok. Aç değilsen de yeme yani bekle doktordan çıkana kadar.
  7. Matt Murdock

Dışkı ile çıkar yüksek ihtimal
  8. Matt Murdock

Puff tad yok 600tl bosa gitti

Aynen evren mesaj gönderiyor sen içme diye.
  9. Matt Murdock

Puff tad yok 600tl bosa gitti

Adam parayla duman alıp vardır hayır diyor.
  10. Matt Murdock

Çok Fazla Kan Geliyor

Basur büyük ihtimal, bende de var. İleri derece değilse ameliyat etmiyorlar ve ara sıra kan ve ağrı olabiliyor.
  11. Matt Murdock

Bileğim çatladı ailem hastahaneye götürmüyor.

Bu nasıl aile :D Sonra Anadoluda neden ailelerden nefret ediyorlar.
  12. Matt Murdock

tavuk pilav artık gitmiyor yardım ?

Karabiber ve kekik at üzerine veya ketçap sık. Sporcu için en kolay tavuktur yapacak bir şey yok.
  13. Matt Murdock

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Köfte patates sert değil hocam yemende sorun yok fakat braketler biraz gariptir. En sert şeyde hiç kırılmayıp basit şeyde kırılabiliyor fakat çok şey yapma. Dediğim gibi ben her şeyi yememe rağmen 3 yılda sadece 2 tane kırdım fakat yerken değdirmeden diş üstünde çiğnemeye çalışıyordum.
  14. Matt Murdock

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Ben Jelibon bile yiyordum. Dişlerim şimdi inci gibi, 3 yıl kaldı tel. He çok sorun yaşadım orası ayrı. Sürekli damağım yaraydı rahat bir şey değil maalesef. Yine de dikkatli olmaya çalış sen. Ben 3 yıl boyunca sadece 2 tane braket kırdım ki her diş teli takan elbet kırar. Onda bile doktorum...
  15. Matt Murdock

Mastürbasyon sıklığı Hk.

Olum sen 12 yaşındasın ne 31'i otur yerinde
  16. Matt Murdock

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Kim yönetiyor Erdoğan mı ? Bu adamlar ilk kağıt para bastığında ellerinde bir şey bile yoktu. ABD doları diye bir şey yarattık gelin tüm dünya bunu kullanalım. Bu tür aileler hep banka işi sayesinde zengin. Dünyada geri kalan ülkeler kendi içinde gelişmeye çalışırken bu adamlar kendi kurduğu...
  17. Matt Murdock

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Neyse ki sadece 1 tane yaptırdım ben o da Sinovac.
  18. Matt Murdock

Halüsilasyon gördüm!

Kendini buna şartlar ve kafaya takarsan psikolojik sorun ortaya çıkar, yapma. Bu gibi hastalıklar zaten kafaya taktığın sürece gelişir. Beynin sen ne düşünüyorsan öyle hareket eder. Kendi zihnini korkuyla beslersen şirin babayı yatağında dans ederken bile görüsün.
  19. Matt Murdock

Halüsilasyon gördüm!

Bildiğin bir psikolojik sorunun yoksa tekrarlanmayabilir. Ben de hayatımda bir kez gördüm o da yolda dışarıdayım. Canlı canlı yaşlı bir kadın gördüm yere düştü hatta kaldırmaya bile çalıştım öyle bir kafası vardı, sonra hemen kayboldu. Korkudan koşarak gitmiştim eve. Psikolojik rahatsızlıktan...
Top Bottom