Neler Yeni

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
3 sene kullandım tel ama doktorun dediği hiçbirini yapmadım sakız bile çiğniyordun ama 4 kere braket kırdım onuda geri yapıştırıyorlar zaten sigara gazlı içecek hepsini içtim ama özellikle kuruyemişte dikkat et kırabilirsin kanka istediğini ye iç pastanıda ye çekirdeğini de ye ama abartma dikkat et kırma suyuda iç bir şey olmaz
Ben bir kere kırdım kaybettiğim için yerinede tel bağladılar pahalı olduğu şöin kırarsanız kaybetmeyin götürün tavsiye

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Ben bir kere kırdım kaybettiğim için yerinede tel bağladılar pahalı olduğu şöin kırarsanız kaybetmeyin götürün tavsiye
Ben büyük ihtimalle hepsini yuttum 😂
Ben 6-7 sene önce taktırmıştım o zaman 4 kere kırdım hiç para ödemedim

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Arkadaşlar şimdi tel takdirdim doktor yiyecek içecekler için bişey ler dedi hen şimdi hiç mi çekirdek yemiyecegim fındığın içini kiracakla kırıp yiyemiyecekmiyim hicmi pasta yemiyecegim cekirdek de nasıl bir sıkıntı olabilir ki? Bide yeni tel takdirdim su içebilirmiyim
Hocam bende taktırmıştım ilk gün çok kötüydüm ağladım vs. Tel olduğu sürece hiçbir şey ısıramadım (doktor talimatı ile ısıramadım) tüm kurallara falan uydum ama sonlara doğru biraz caydım tabii normal olarak çünkü bıkmışlık çok vardı. Elma, armut, ekmek arası, hamburger, pizza, örnek olarak bunları ısırmamalısın. Isırıp yemeği elinle çekersen kopsun diye ön dişlerin öne doğru kaymaya başlar ve sürecin uzar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun inşallah sonucunu çok güzel alırsınız benimkiler çıkalı birkaç ay oldu ve sonucunu aldım ama ufak bir sorun var tekrar 2 li tel takılabilir yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Hocam bende taktırmıştım ilk gün çok kötüydüm ağladım vs. Tel olduğu sürece hiçbir şey ısıramadım (doktor talimatı ile ısıramadım) tüm kurallara falan uydum ama sonlara doğru biraz caydım tabii normal olarak çünkü bıkmışlık çok vardı. Elma, armut, ekmek arası, hamburger, pizza, örnek olarak bunları ısırmamalısın. Isırıp yemeği elinle çekersen kopsun diye ön dişlerin öne doğru kaymaya başlar ve sürecin uzar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun inşallah sonucunu çok güzel alırsınız benimkiler çıkalı birkaç ay oldu ve sonucunu aldım ama ufak bir sorun var tekrar 2 li tel takılabilir yani.
Hocam ben taktırali 7 saat oldu pek bişey hissediyorum birazdan köfte pilav yicem bişey olmaz demi ben kendimi iyi hissediyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Ben Jelibon bile yiyordum. Dişlerim şimdi inci gibi, 3 yıl kaldı tel. He çok sorun yaşadım orası ayrı. Sürekli damağım yaraydı rahat bir şey değil maalesef. Yine de dikkatli olmaya çalış sen. Ben 3 yıl boyunca sadece 2 tane braket kırdım ki her diş teli takan elbet kırar. Onda bile doktorum azarlamıştı falan nefret etmiştim o karıdan. Özelden yaptırdıysan daha rahat her seferinde değişirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Ben Jelibon bile yiyordum. Dişlerim şimdi inci gibi, 3 yıl kaldı tel. He çok sorun yaşadım orası ayrı. Sürekli damağım yaraydı rahat bir şey değil maalesef. Yine de dikkatli olmaya çalış sen. Ben 3 yıl boyunca sadece 2 tane braket kırdım ki her diş teli takan elbet kırar. Onda bile doktorum azarlamıştı falan nefret etmiştim o karıdan. Özelden yaptırdıysan daha rahat her seferinde değişirler.
Hocam teli taktırali 7 saat oldu köfte pilav yicem yiyebilirmiyim suan yiyorum hatta cok tuhaf bişey

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Hocam teli taktırali 7 saat oldu köfte pilav yicem yiyebilirmiyim suan yiyorum hatta cok tuhaf bişey
Köfte patates sert değil hocam yemende sorun yok fakat braketler biraz gariptir. En sert şeyde hiç kırılmayıp basit şeyde kırılabiliyor fakat çok şey yapma. Dediğim gibi ben her şeyi yememe rağmen 3 yılda sadece 2 tane kırdım fakat yerken değdirmeden diş üstünde çiğnemeye çalışıyordum.

emir2324

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet tok
Arkadaşlar şimdi tel takdirdim doktor yiyecek içecekler için bişey ler dedi hen şimdi hiç mi çekirdek yemiyecegim fındığın içini kiracakla kırıp yiyemiyecekmiyim hicmi pasta yemiyecegim cekirdek de nasıl bir sıkıntı olabilir ki? Bide yeni tel takdirdim su içebilirmiyim
knk ne zaman başvurdun ne zaman sıra geldi

serwintes

80+ Gold
O nasıl oluyor hocam bana 20 lik dişleri çektir dedi ben iptal etcektim azdaha
hocam doktor baktı agzının içi çok iyi dedi bi tane bile diş taşı yok dedi o kadar listerine kullanıyordum :D
20likler içinde yer var dedi ben olsam çektirmezdim telde taktırmazdım şu anki hali iyi dedi

Top Bottom