Neler Yeni

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
Hocam o aşılar da ne var acaba niye kötü
Bak şimdi knk işi çok genel çerçevede kısaca bir kaç cümle ile özetleyeceğim.
Dünya nüfusu bildiğin gibi her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor ve artış hızına oranla 2050 yılında nüfus 10 milyar olacak daha ileri yıllarda korkunç boyutlara ulaşacak ve Siyonizm'in amacı dünyayı kendi düzeni ile elde tutmaktır ayrıca 1 milyar insan nüfusunun dünyaya oldukça yeterli olacağını düşünür ve bunu planlarlar. Aşılar, hastalıklar, virüsler, patlamalar, savaşlar vs. hepsi dünya nüfusunu azaltmak için kasıtlı yapılan çirkin planın bir parçasıdır.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Dünya nüfusu bildiğin gibi her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor ve artış hızına oranla 2050 yılında nüfus 10 milyar olacak daha ileri yıllarda korkunç boyutlara ulaşacak ve Siyonizm'in amacı dünyayı kendi düzeni ile elde tutmaktır ayrıca 1 milyar insan nüfusunun dünyaya oldukça yeterli olacağını düşünür ve bunu planlarlar. Aşılar, hastalıklar, virüsler, patlamalar, savaşlar vs. hepsi dünya nüfusunu azaltmak için kasıtlı yapılan çirkin planın bir parçasıdır.
Çok doğru mantığa yatıyor, ileriki yıllarda başka gezegenlere gideceğimizi düşünüyorum fakat sadece tanınan çok ünlü kişiler orada kalıcak ve sonra dünya ölümün eşiğine bırakılacagini düşünüyorum

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Komplo teoriciler yine dolmuş cahillikleri hiç şaşırtmıyor. 🤣😂

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Siyonizm Dünya üstünde bir kontrol mekanizması kurmaya çalışıyor dediğimizde bazıları niye "böğük oyun" diyerek dalga geçiyor anlamıyorum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Komplo teoriciler yine dolmuş cahillikleri hiç şaşırtmıyor. 🤣😂
Vatandaşlık puanlama sistemi geldiği zamanki tepkini merak ediyorum. Dijital paraya geçildiğindeki tepkini de merak ediyorum. Görürüz komplo muymuş gerçek miymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyonizm Dünya üstünde bir kontrol mekanizması kurmaya çalışıyor dediğimizde bazıları niye "böğük oyun" diyerek dalga geçiyor anlamıyorum.
Milyarlarca insan bir sürü delile rağmen inanmayıp inkar ediyor göz göre göre. Görecekler eğer klaus schwaba vs. engel olunmazsa.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Vatandaşlık puanlama sistemi geldiği zamanki tepkini merak ediyorum. Dijital paraya geçildiğindeki tepkini de merak ediyorum. Görürüz komplo muymuş gerçek miymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milyarlarca insan bir sürü delile rağmen inanmayıp inkar ediyor göz göre göre. Görecekler eğer klaus schwaba vs. engel olunmazsa.
Vatandaşlık puan sistemi gelmez dijital para fena değil mantıklı aslında. Size göre dünyayı yahudiler yönetiyor 😂🤣

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Neyse ki sadece 1 tane yaptırdım ben o da Sinovac.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Vatandaşlık puan sistemi gelmez dijital para fena değil mantıklı aslında. Size göre dünyayı yahudiler yönetiyor 😂🤣
Ne fena değili? Parana onların dediklerini uygulamazsan el koyacaklar, karbon ayak izi zırvalığı bahane edilip özgürlüğün kısıtlanacak ve bunlar komplo teorisi öyle mi? Erkan Trükten'in videolarını izlersen bunların komplo değil hakikat olduğunu göreceksin.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Ne fena değili? Parana onların dediklerini uygulamazsan el koyacaklar, karbon ayak izi zırvalığı bahane edilip özgürlüğün kısıtlanacak ve bunlar komplo teorisi öyle mi? Erkan Trükten'in videolarını izlersen bunların komplo değil hakikat olduğunu göreceksin.
Ne diyorsun birader iyice zırvaladın sende 1000 tane komplo teori üretmeye gerek yok bu arada sen çok komplo teori videosu izliyorsun anlaşılan. :)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ne diyorsun birader iyice zırvaladın sende 1000 tane komplo teori üretmeye gerek yok bu arada sen çok komplo teori videosu izliyorsun anlaşılan. :)
Komplo falan değil hakikat.
Klausun en yakın arkadaşlarından cüneyt zapsu:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Size göre dünyayı yahudiler yönetiyor 😂🤣
Kim yönetiyor Erdoğan mı ? Bu adamlar ilk kağıt para bastığında ellerinde bir şey bile yoktu. ABD doları diye bir şey yarattık gelin tüm dünya bunu kullanalım. Bu tür aileler hep banka işi sayesinde zengin. Dünyada geri kalan ülkeler kendi içinde gelişmeye çalışırken bu adamlar kendi kurduğu sistemde kendilerine bedavadan satın alma gücü verdiler. Fiili olarak yönetemezler zaten dünyada böyle bir örnek yok fakat adamların elinde bu güç olduğu sürece bizim gibi kerizleri istediği kadar yönetirler. İstediklerini de satın alırlar.

Top Bottom