Hocam o aşılar da ne var acaba niye kötü2 tane iş yerinde, 1 tane askerde oldum
Hocam o aşılar da ne var acaba niye kötü2 tane iş yerinde, 1 tane askerde oldum
Biontech/pfizer mrna zehri delili. Başka delilleri de var sanırsam. Erkan Trükten'e vs. bakabilirsiniz.Haber kaynağı var mı? Kanıtlanmış bir şey?
Bak şimdi knk işi çok genel çerçevede kısaca bir kaç cümle ile özetleyeceğim.Hocam o aşılar da ne var acaba niye kötü
Çok doğru mantığa yatıyor, ileriki yıllarda başka gezegenlere gideceğimizi düşünüyorum fakat sadece tanınan çok ünlü kişiler orada kalıcak ve sonra dünya ölümün eşiğine bırakılacagini düşünüyorumBak şimdi knk işi çok genel çerçevede kısaca bir kaç cümle ile özetleyeceğim.
Dünya nüfusu bildiğin gibi her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor ve artış hızına oranla 2050 yılında nüfus 10 milyar olacak daha ileri yıllarda korkunç boyutlara ulaşacak ve Siyonizm'in amacı dünyayı kendi düzeni ile elde tutmaktır ayrıca 1 milyar insan nüfusunun dünyaya oldukça yeterli olacağını düşünür ve bunu planlarlar. Aşılar, hastalıklar, virüsler, patlamalar, savaşlar vs. hepsi dünya nüfusunu azaltmak için kasıtlı yapılan çirkin planın bir parçasıdır.
Siyonizm Dünya üstünde bir kontrol mekanizması kurmaya çalışıyor dediğimizde bazıları niye "böğük oyun" diyerek dalga geçiyor anlamıyorum.Bak şimdi knk işi çok genel çerçevede kısaca bir kaç cümle ile özetleyeceğim.
Dünya nüfusu bildiğin gibi her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor ve artış hızına oranla 2050 yılında nüfus 10 milyar olacak daha ileri yıllarda korkunç boyutlara ulaşacak ve Siyonizm'in amacı dünyayı kendi düzeni ile elde tutmaktır ayrıca 1 milyar insan nüfusunun dünyaya oldukça yeterli olacağını düşünür ve bunu planlarlar. Aşılar, hastalıklar, virüsler, patlamalar, savaşlar vs. hepsi dünya nüfusunu azaltmak için kasıtlı yapılan çirkin planın bir parçasıdır.
Vatandaşlık puanlama sistemi geldiği zamanki tepkini merak ediyorum. Dijital paraya geçildiğindeki tepkini de merak ediyorum. Görürüz komplo muymuş gerçek miymiş.Komplo teoriciler yine dolmuş cahillikleri hiç şaşırtmıyor.
Milyarlarca insan bir sürü delile rağmen inanmayıp inkar ediyor göz göre göre. Görecekler eğer klaus schwaba vs. engel olunmazsa.Siyonizm Dünya üstünde bir kontrol mekanizması kurmaya çalışıyor dediğimizde bazıları niye "böğük oyun" diyerek dalga geçiyor anlamıyorum.
Vatandaşlık puan sistemi gelmez dijital para fena değil mantıklı aslında. Size göre dünyayı yahudiler yönetiyorVatandaşlık puanlama sistemi geldiği zamanki tepkini merak ediyorum. Dijital paraya geçildiğindeki tepkini de merak ediyorum. Görürüz komplo muymuş gerçek miymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milyarlarca insan bir sürü delile rağmen inanmayıp inkar ediyor göz göre göre. Görecekler eğer klaus schwaba vs. engel olunmazsa.
Ne fena değili? Parana onların dediklerini uygulamazsan el koyacaklar, karbon ayak izi zırvalığı bahane edilip özgürlüğün kısıtlanacak ve bunlar komplo teorisi öyle mi? Erkan Trükten'in videolarını izlersen bunların komplo değil hakikat olduğunu göreceksin.Vatandaşlık puan sistemi gelmez dijital para fena değil mantıklı aslında. Size göre dünyayı yahudiler yönetiyor
Ne diyorsun birader iyice zırvaladın sende 1000 tane komplo teori üretmeye gerek yok bu arada sen çok komplo teori videosu izliyorsun anlaşılan.Ne fena değili? Parana onların dediklerini uygulamazsan el koyacaklar, karbon ayak izi zırvalığı bahane edilip özgürlüğün kısıtlanacak ve bunlar komplo teorisi öyle mi? Erkan Trükten'in videolarını izlersen bunların komplo değil hakikat olduğunu göreceksin.
Komplo falan değil hakikat.Ne diyorsun birader iyice zırvaladın sende 1000 tane komplo teori üretmeye gerek yok bu arada sen çok komplo teori videosu izliyorsun anlaşılan.
Kim yönetiyor Erdoğan mı ? Bu adamlar ilk kağıt para bastığında ellerinde bir şey bile yoktu. ABD doları diye bir şey yarattık gelin tüm dünya bunu kullanalım. Bu tür aileler hep banka işi sayesinde zengin. Dünyada geri kalan ülkeler kendi içinde gelişmeye çalışırken bu adamlar kendi kurduğu sistemde kendilerine bedavadan satın alma gücü verdiler. Fiili olarak yönetemezler zaten dünyada böyle bir örnek yok fakat adamların elinde bu güç olduğu sürece bizim gibi kerizleri istediği kadar yönetirler. İstediklerini de satın alırlar.Size göre dünyayı yahudiler yönetiyor