Neler Yeni

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

WhoCares

80+ Gold
Diş macunları da öyle. Dişleri fırçalarken macun gibi şeylere ihtiyaç yok aslında. Bir ismi vardı ama unuttum eskiden kullanıldığı gibi onunla kullanılsa şu ankinden bile daha temiz ve sağlıklı görünür. Ama diş macunları ı yıllardır kullandığımızdan şimdi onu kullansak bile etkisi olmuyor.
misvak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bize ortaokulda fen bilimleri öğretmeni bir bilim insanının kanserin ilacını bulduğunu ama sonradan öldürüldüğünü söylemişti. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama kesinlikle böyle bir şey olamaz değil. Kanser ilaç firmaları deli dehşet para kazanıyor.
Zamanında 3-4 doz BionTech aşısı olmuştum keşke hiç aşı falan olmasaydım. Kalp atışım farklı atıyor o zamandan beri. Ama gel gelelim daha hiç çevremde cidden korona hastası olup ölen birisini görmedim.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
BRAVO HELAL OLSUN TÜRK DOKTORLARIN YAPMASI GURUR VERİCİ UMARIM BAŞARILI OLURLAR 👏👏👏👏👏

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
İyi ki o sıvıyı vurdurtmamışım. Çevremde yaptıran bir çok kişide hastaliklar çıktı ve kalp krizi vakaları çok arttı.
Aile zoruyla oldum. O zaman 18 yaşında olsaydım olmayacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BRAVO HELAL OLSUN TÜRK DOKTORLARIN YAPMASI GURUR VERİCİ UMARIM BAŞARILI OLURLAR 👏👏👏👏👏
Tam tersine utanç tablosu. Yeni Dünya düzenine hizmet ediyor ve o yapacakları kanser sıvısı da bir zehir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Misvak mı? Misvak ile diş fırçalamak Sünnet.
Evet ismi o olması lazım. Aslında dişimizi sadece misvak ile fırçalasak daha temiz ve sağlıklı olurdu ama macunları eskiden beri kullandığımızdan dişimizdeki bir şeyi öldürdüğü için macunlara muhtaç kalıyoruz.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Son yaptığı aşı dünya çapında kalp krizlerini körükledi bu defa tamamen öldürür herhalde.

stownnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berat
Geliştirdiği BioNTech aşısı nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin'den uzun süredir çalışmaları yapılan kanser aşısıyla ilgili müjdeli bir haber geldi. Şahin, "Cesaret verici gelişmeler var. Önümüzdeki iki yılda yeni deneme süreçlerine geçeceğiz. Ardından gerekli mercilerden alacağımız onay sonrasında, 2026 yılından itibaren ilaçları hastalara sunabileceğiz" diye konuştu. KAYNAK

KANSER HASTALIĞI İLE İLGİLİ HEYECAN YARATTI​

Son dönemde koronavirüs aşısının yarattığı kalıcı yan etkiler ve hasar iddiaları nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin, kanser türleriyle ilgili geliştirdikleri ilaçların 2026 yılından itibaren piyasaya sürülebileceğini söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ İKİ YILDA YENİ DENEME SÜREÇLERİNE GEÇECEĞİZ"​

prof-dr-ugur-sahin-1484970.jpg
iyi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Son yaptığı aşı dünya çapında kalp krizlerini körükledi bu defa tamamen öldürür herhalde.
Aile zoruyla oldum. O zaman 18 yaşında olsaydım olmayacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam tersine utanç tablosu. Yeni Dünya düzenine hizmet ediyor ve o yapacakları kanser sıvısı da bir zehir.
Haber kaynağı var mı? Kanıtlanmış bir şey?

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Hocam pandemi de aşı olan çoğu arkadaşım şuan ki aklım olsa olmazdım diyor bende dahil.
Hocam ailem beni ettirtecekti zorla istemedim her aşınin ilerde zararı vardır diye, ailem 3er tane oldu ben iyiki olmadım diyorum kim bilir ilerde o aşı ile neler yasanicak

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Hocam ailem beni ettirtecekti zorla istemedim her aşınin ilerde zararı vardır diye, ailem 3er tane oldu ben iyiki olmadım diyorum kim bilir ilerde o aşı ile neler yasanicak
2 tane iş yerinde, 1 tane askerde oldum :(

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam pandemi de aşı olan çoğu arkadaşım şuan ki aklım olsa olmazdım diyor bende dahil.
Amcamın arkadaşı Libya'da asker. Bölüğü 40 kişiden oluşuyor. Biontech vuruldular bazı kurallar için. Vurulan tüm bölük aynı gün damar tıkanıklığı yaşadı. Nerdeyse öleceklerdi. Anjiyo yapılmış hemen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom