Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Hocam o markayı ilk defa duydum. Teşekkürler hocam bakayım bi
  2. MattJohn

Hocam ben zaten önünü kırdığım için ustura gibi oluyor. Tıraş köpüğünü herkes önerdi ya, baya iyi demek ki. Onu yapıyorum ya, diğer türlü sıkıntı.
  3. MattJohn

Hocam yaptık bir hata :) Aynen zaten çene altı biraz kanıyor genelde, full body oluyorum permatikle :peeposad:
  4. MattJohn

Hocam bıçak sayısı ile kesme performansı orantılı mı? Şahsen ucunu kırıp kullandığım permatik eskiden kullandığım Mach 3'ten daha iyi kesiyor. Tabi bu biraz daha hasar veriyor ama bir şey bırakmıyor.
  5. MattJohn

Teşekkürler hocam, Mach 3 mü daha iyi olur Philips Oneblade mi? Teşekkürler hocam, benim kalite standardı permatik şu an, sırada Mach 3 ya da Philips Oneblade olabilir :D
  6. MattJohn

Unutkanlığa bir çözüm bulamıyorum

Oksijen olayına katılıyorum da teknolojik aletlerden uzak yaşamak günümüzde imkansız. Ek olarak belli seviyede unutkanlık herkeste var ama bazen bir hastalıktan, bir maddenin eksik olmasından da kaynaklanabilir. Bence önce devlete git, birinde ilgilenmezse diğerine git. Sonra baktın hiçbirinden...
  7. MattJohn

Unutkanlığa bir çözüm bulamıyorum

Geçmiş olsun hocam, direk unutkanlık için bir doktora gidin bence, diğer semptomlar da onunla alakalı olabilir. Bazen bir hastalık birden fazla şeye sebep olabiliyor. Güncel kan testi fln yapar doktor daha iyi olur. Süreci de buradan anlatırsınız başkaları da faydalanır. Güzel haberlerini...
  8. MattJohn

Kral be, eski toprak :D
  9. MattJohn

Evet cidden şaşırdım, onun önünü kırmadan kesmek mümkün değil sanıyordum, bundan sonra dikkat edicem 1710955601 Anladım, sabundan da olabilir o zaman, tıraş köpüğü kayganlaştırıp cildi kesmesini mi önlüyor acaba? Gilette mach 3 mü yoksa philips one blade mi
  10. MattJohn

Teşekkürler hocam, dikkat edeceğim.
  11. MattJohn

O kadar uzatmıyorum zaten hocam, uzun sakal kaşındırıyor, uzatmak istiyorum ama olmuyor rahat edemiyorum
  12. MattJohn

Yok hocam, sabun direk
  13. MattJohn

Hocam ben direk sabunluyorum, tıraşla ilgili kullandığım tek şey permatik :D
  14. MattJohn

Hocam böyle tıraş olunduğunu ilk defa gördüm :D 1710955280 Hocam yüzümü sabunluyorum, tıraş köpüğü kullanmıyorum, kullanmalı mıyım?
  15. MattJohn

Ben aynı böyle kırıyorum hocam;
  16. MattJohn

Tamam hocam ben ona tekrar bi bakayım, peki permatik mi tıraş makinesi mi sizce? 1710954823 Doğrudur hocam, permatikten başka bir şey kullanmadım işte ona alışmışım demek ki, sizce makineye geçsem nasıl olur
  17. MattJohn

Hocam bir ara Gillette Mach 3 almıştım, düzgün kesemiyordu, ben mi yapamadım yoksa bilmiyorum, sonra geri döndüm permatiğe
  18. MattJohn

Evet ucunu kırıp ustura gibi kullanıyorum Yok o kadar uzatamıyorum zaten, rahatsız ediyor, maks 0.5-1 santim olunca kesiyorum Ya bir ara öyle denemiştim sanki olmamıştı ben de altları da yukarıdan aşağı doğru giderek yapıyorum
  19. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, yıllardır permatik ile tıraş oluyorum ve tıraş olurken özellikle çenenin altındaki kısımlar kanıyor. Ben yanlış mı tıraş oluyorum acaba yoksa permatikle mi alakalı? O kadar gür sakallarım da yok aslında, yani ormana baltayla girme durumu fln da olmuyor ama sürekli kanıyor ve...
  20. MattJohn

🔹Günde kaç litre su içiyorsunuz?

Saf su olarak yaklaşık 2, artı kahve, içecek, yemek vs. ile 3 civarı olabilir. Susamasam bile mutfağa gidince ya da su görünce içmeye çalışıyorum sağlıklı olduğunu düşündüğüm için. Tek sorun sık tuvalete gitmem gerekebiliyor :D
Top Bottom