Sana tek çözüm ben sigarayı bıraktığım da 1.78 62 kiloydum ortalama sigarayı bıraktım akşamları hergün arımama ye 2 hafta önce 85 kg idim şuan diyetle 80 düştüm 2 haftada kilo iyi bişey değil iadelin 75 77 arası marketlerde var al bunu bimde falan yok onur marketlerde var mesela al bunu hergün 1...
Gerçekten bıktık açma şu konu hakkında bişey dicem ağır olucak şimdi. 3 oldu aynı konu insanlarda sıkıldı bu beynim açtı ruhum açtı bu konuyu vs bunlar şizofrenlik sorunlar lütfen tıbbı bir yardım al kendin ve çevren için ayıp bişey değil bu.
Kanka dünden beri intihar etmekle alakalı konu açıyorsun sana dünde insanlr etme yapma etme değmez dediler nasıl değişik bir cümle söylememiz lazım ki seni bu karardan vazgeçelim yaparsanda bil bu forumdan kimse üzülmez kimse kimseye üzülmez aileni kahredersin bile bile yap herşeyi
Ben herşeyi takan bir insanım normslde ben artık şu 1 senedir falan insanları falan gerçekten çok önemli olmayan şeyleri hiç takmıyorum ciddiyim bana arkadaşlarım şunu hatırladın mı diyince ne demiştin ki diyorum önemsizm şeyleri zihnimde siliyorum denemelisin.