Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Elimde kırık olduğu söylendi doğru mu bu?????

Başkan bu saate hastanede doktor mu yok bize soruyorsun
  2. Mertdvrim

yanlışıkla yanlış yere parfüm sıktım

Niye oraya sıkıyorsun manyak mısın gir duş al 😃
  3. Mertdvrim

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

eğer sen kendin elle yapıyorsan birşeyleri başaramamışsın demektir evlat..
  4. Mertdvrim

Lütfen ölmeyi denemeyiniz!

Dostum hayatına birgün tamamen son verince hayal ettiğin gibi bir yer olmadığını görüceksin
  5. Mertdvrim

Fazla kilo nefes darlığı yaparmı?

Yapıuor kendimden biliyorum ki ben 85 kilo 1.80 boyundaydım 2 haftalık diyetle 79 indirdim kendimi
  6. Mertdvrim

20 kilo eksiğim varmış nasıl hızlı bir şekilde 20 kilo alırım?

Sana tek çözüm ben sigarayı bıraktığım da 1.78 62 kiloydum ortalama sigarayı bıraktım akşamları hergün arımama ye 2 hafta önce 85 kg idim şuan diyetle 80 düştüm 2 haftada kilo iyi bişey değil iadelin 75 77 arası marketlerde var al bunu bimde falan yok onur marketlerde var mesela al bunu hergün 1...
  7. Mertdvrim

İntihar hissim hakkında

Gerçekten bıktık açma şu konu hakkında bişey dicem ağır olucak şimdi. 3 oldu aynı konu insanlarda sıkıldı bu beynim açtı ruhum açtı bu konuyu vs bunlar şizofrenlik sorunlar lütfen tıbbı bir yardım al kendin ve çevren için ayıp bişey değil bu.
  8. Mertdvrim

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

Kanka dünden beri intihar etmekle alakalı konu açıyorsun sana dünde insanlr etme yapma etme değmez dediler nasıl değişik bir cümle söylememiz lazım ki seni bu karardan vazgeçelim yaparsanda bil bu forumdan kimse üzülmez kimse kimseye üzülmez aileni kahredersin bile bile yap herşeyi
  9. Mertdvrim

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Ben herşeyi takan bir insanım normslde ben artık şu 1 senedir falan insanları falan gerçekten çok önemli olmayan şeyleri hiç takmıyorum ciddiyim bana arkadaşlarım şunu hatırladın mı diyince ne demiştin ki diyorum önemsizm şeyleri zihnimde siliyorum denemelisin.
  10. Mertdvrim

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Nasıl engelleyebilirsin lafına Donanım arşivinde titanyum leveldesin daha büyük vazgeçme övünme şeklimi var ?
  11. Mertdvrim

Çene diş telleri hakkknda

Diş telinde sadece üst damağa diş teli takılıyor mu ? Yoksa komple mi olmak zorunda bilgisi olanlar ? Ve olursa fiyat farkı olur mu
  12. Mertdvrim

Spermin çok az gelmesi

İyiki örnek verirken kaşığı çekip koymmaışsın arkadaşım fjsjaa
  13. Mertdvrim

Balık yağı kullanımı hakkında

Balık yağları beyne me gibi yararları var ders çalışmak gibi şeylerde işe yarar mı ? Kullananları bekliyorum
  14. Mertdvrim

Elektronik sigara hakkında

Küçük olan üründe yazıyor sanırım o daha mı iyi sizce
  15. Mertdvrim

Neden hocam
  16. Mertdvrim

Bebe bisküvisi li buharkeyfteki küçük olan başka siteden aldım dragon likit premiur diye geçiyor
  17. Mertdvrim

Pek anlamıyorum ben nargile hesabı içiyorum
  18. Mertdvrim

Hazır likit alıyorum 0 nikotinli kanka yapmıyorum kendim
  19. Mertdvrim

Kedinin yaşı ve hesaplaması

Arkadaşlar kedilerin yaşları nasıl ilerliyor mesela 10 yaşında denilen kedi ciddi anlamda mı 10 yıl oluyır yoksa farklı bir hesaplaması mı var ?
  20. Mertdvrim

Smoke markası nasıldır ?

Elektronik sigara tvf18 arcfox modeli var yurt dışından akrabağam getirdi nasıldır smoke marka ? Smoke markası nasıldır ?
Top Bottom