Neler Yeni

Elektronik sigara hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Nargile tipi içiyorsanız likit tüketimine bir şey yapamazsınız hocam :D V8 motor araç gibi düşünün :D
Nikotin siz aldığım için mi öyle acaba ve normal içimi nasıl oluyor ki çokta sert asılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu arada likit aldığınız güvenilir bir yer varmı ?
Zaten sigarayı bıraktım dediniz hocam eğer hiç içmiyorsanız bence komple bırakın, devam etmek istiyorsanız da tabi kendi bileceğiniz iş ona göre yardım edebilirim :)

Son düzenleme:

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Nikotin siz aldığım için mi öyle acaba ve normal içimi nasıl oluyor ki çokta sert asılmıyorum

Birde bu arada likit aldığınız güvenilir bir yer varmı ?
Maalesef ülkemiz şartlarında yasal satışı olmadığı için satıcılar da çok yasal işler yapmıyor ilkekimya var oradan malzemeleri temin edip kendiniz hazır kitlerle yapabilirsiniz

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Maalesef ülkemiz şartlarında yasal satışı olmadığı için satıcılar da çok yasal işler yapmıyor ilkekimya var oradan malzemeleri temin edip kendiniz hazır kitlerle yapabilirsiniz
Tr elektronik sigara çok güvenilir likit konusunda tavsiye ederim biraz tuzlu ama hemen gönderiyorlar

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Tr elektronik sigara çok güvenilir likit konusunda tavsiye ederim biraz tuzlu ama hemen gönderiyorlar
Orijinal likitler tuzluya geliyor hocam ülkemizde son kullanıcı olarak bunları tercih edenler maalesef az o yüzden güvenilir kimya sitelerinden içeriğini bildiğiniz malzemeler alarak kendiniz yapmanız daha mantıklı

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Orijinal likitler tuzluya geliyor hocam ülkemizde son kullanıcı olarak bunları tercih edenler maalesef az o yüzden güvenilir kimya sitelerinden içeriğini bildiğiniz malzemeler alarak kendiniz yapmanız daha mantıklı
Deneyimim yok ki maalesef

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Deneyimim yok ki maalesef
Deneyim gerektirmiyor hocam Nikotinsiz base alacaksınız 80/20 vg pg olabilir dl içim için uygundur aroma veya hazır kitler var karıştırıp biraz bekletip kullanacaksınız aroma miktarını siz kendiniz belirleyip ağız tadınıza göre ayarlayabilirisiniz

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
Ben zevk günde 15 20 defa çekip bırakıyorum nargile gibi anlayın bağımlılık yok ama likit biraz hızlı gidiyor gibi 90 w kullanıyorum ne yapılır bilgim yok
likitiniz kaç vg kaç pg

Deneyim gerektirmiyor hocam Nikotinsiz base alacaksınız 80/20 vg pg olabilir dl içim için uygundur aroma veya hazır kitler var karıştırıp biraz bekletip kullanacaksınız aroma miktarını siz kendiniz belirleyip ağız tadınıza göre ayarlayabilirisiniz
düzeltme yapıyım hocam 80/20 likit yapmak istiyorsanız %100 vg alıcaksınız aromalar zaten pg bazlıdır %20 oranla demleme yaparsanız 80/20 likitiniz olur dl içimde en ideal oran 80/20 dir tütün ve kuruyemişlerde 70/30 tercih edilir pod ve mtl lerde genellikle 60/40 ve 50/50 oranda tercih edilir

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
likitiniz kaç vg kaç pg

düzeltme yapıyım hocam 80/20 likit yapmak istiyorsanız %100 vg alıcaksınız aromalar zaten pg bazlıdır %20 oranla demleme yaparsanız 80/20 likitiniz olur dl içimde en ideal oran 80/20 dir tütün ve kuruyemişlerde 70/30 tercih edilir pod ve mtl lerde genellikle 60/40 ve 50/50 oranda tercih edilir
%20 biraz fazla gelmez mi hocam gerçi markadan markaya göre değişiklik gösteriyor ama hiç %20 demleme isteyen aroma görmedim o yüzden :)

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
%20 biraz fazla gelmez mi hocam gerçi markadan markaya göre değişiklik gösteriyor ama hiç %20 demleme isteyen aroma görmedim o yüzden :)
hocam yaklaşık 4 5 senedir kullanıyorum herzaman %20 oranla demleme yaptım ve tavsiye ederim daha dolgun ve güzel bir tat alıyorsunuz
tabii ki bu sizin ne tür atomizer kullanığınıza da bağlı oluyor ben genellikle ağırlık olarak rda rta kullandığım için

özel değilse bu güne kadar hangi markaları kullandınız hocam bide hazır mı yoksa kendiniz mi yaptınız

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
hocam yaklaşık 4 5 senedir kullanıyorum herzaman %20 oranla demleme yaptım ve tavsiye ederim daha dolgun ve güzel bir tat alıyorsunuz
tabii ki bu sizin ne tür atomizer kullanığınıza da bağlı oluyor ben genellikle ağırlık olarak rda rta kullandığım için

özel değilse bu güne kadar hangi markaları kullandınız hocam bide hazır mı yoksa kendiniz mi yaptınız
Bilindik kimya sitelerinden alışveriş yapıyorum hocam ilk başladığımda DL içiyordum fakat sonradan MTL'e döndüm ara ara DL'de sarıyorum :D Tribeca favorim

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
Bilindik kimya sitelerinden alışveriş yapıyorum hocam ilk başladığımda DL içiyordum fakat sonradan MTL'e döndüm ara ara DL'de sarıyorum :D Tribeca favorim
tribeca severim çay yanında güzel gidiyor benim favorim energy ve fusion genellikle falconkimya ve nuclearkimya dan alışveriş yapıyorum ikisininde sahiplerini tanıyorum ve tavsiye ederim kaliteli ürün satıyorlar hocam merakımdan soruyorum kullanığınız markanın ismi nedir ve tavsiye edermisiniz :D

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
likitiniz kaç vg kaç pg

Hazır likit alıyorum 0 nikotinli kanka yapmıyorum kendim

Top Bottom