Neler Yeni

Elektronik sigara hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Nikotin ihtiyacınız yoksa çok tavsiye etmiyorum hocam bende 2 cihaz 6 7 tane de atomizer var sarım yaparak kullanıyorum, uygun watt değerine gelecek olursak hazır coil kullanıyorsanız eğer üzerinde yazan watt değerlerinin üzerine çıkmayın düşük watt kullanmak coil ömrü açısından faydalıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yeni aldım tam anlamıyorum cihaz yurt dışından geldi akrabağamdan ben 90 da kullanıyorum ama sanki likit hızlı gidiyor gibi çok asılmama rağmen

Ekler

• 3CD46F05-4737-4AD0-AF0D-7BBB2F0A0127.jpeg
    3CD46F05-4737-4AD0-AF0D-7BBB2F0A0127.jpeg
    1.6 MB · Hit: 45

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Konu ile ilgili araştırmayı Türkiye içerisinde yapmanızı önermiyorum, Zira dünya'da satışı yasak tek ülkeyiz :D
20 çekişe çok zannediyor sanırım arkadaş günde insanlar bir sigaradan 10 15 çekiş yapıyor 😂

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa

Ben yeni aldım tam anlamıyorum cihaz yurt dışından geldi akrabağamdan ben 90 da kullanıyorum ama sanki likit hızlı gidiyor gibi çok asılmama rağmen
100 110w arası kullanmanız önerilmiş rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanabilirsin, ciğer çekimi olarak kullanıyorsunuz cihazı (nargile tipi) bu şekilde likit dayandıramazsınız hocam günlük 3 tank kadar gidebilir. Genelde ateşliden buharlıya geçen kullanıcılar masraf ve maliyeti kısmak için MTL dediğimiz sigara içime yakın cihazlar kullanır hem Coil hemde likit anlamında daha tasarrufludur.

20 çekişe çok zannediyor sanırım arkadaş günde insanlar bir sigaradan 10 15 çekiş yapıyor 😂
Burada önemli olan çekiş değil kullandığınız likit miktarıdır mesela 2 cihaz taşıyorum yanımda normalde 2 pakete yakın sigara kullanıyordum fakat likit tüketimim günlük 3 3,5 ml kadar nikotin seviyesi olarak 9 ile 12mg arası kullanıyorum.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
100 110w arası kullanmanız önerilmiş rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanabilirsin, ciğer çekimi olarak kullanıyorsunuz cihazı (nargile tipi) bu şekilde likit dayandıramazsınız hocam günlük 3 tank kadar gidebilir. Genelde ateşliden buharlıya geçen kullanıcılar masraf ve maliyeti kısmak için MTL dediğimiz sigara içime yakın cihazlar kullanır hem Coil hemde likit anlamında daha tasarrufludur.
Napmam lazım az gitmesi için

Burada önemli olan çekiş değil kullandığınız likit miktarıdır mesela 2 cihaz taşıyorum yanımda normalde 2 pakete yakın sigara kullanıyordum fakat likit tüketimim günlük 3 3,5 ml kadar nikotin seviyesi olarak 9 ile 12mg arası kullanıyorum.
0 nikotin alıyorum likitleri

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Zaten sigarayı bıraktım dediniz hocam eğer hiç içmiyorsanız bence komple bırakın, devam etmek istiyorsanız da tabi kendi bileceğiniz iş ona göre yardım edebilirim :)
Ben zevk günde 15 20 defa çekip bırakıyorum nargile gibi anlayın bağımlılık yok ama likit biraz hızlı gidiyor gibi 90 w kullanıyorum ne yapılır bilgim yok

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Ben zevk günde 15 20 defa çekip bırakıyorum nargile gibi anlayın bağımlılık yok ama likit biraz hızlı gidiyor gibi 90 w kullanıyorum ne yapılır bilgim yok
Nargile tipi içiyorsanız likit tüketimine bir şey yapamazsınız hocam :D V8 motor araç gibi düşünün :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,291
Üyeler
168,919
Son üye
ozgur0007
Top Bottom