Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Cümle kurarken düşünemiyorum

konuşmadan önce ne konuşacağını düşün konuşmak için konuşma yani omurgaya bırakma konuşma işini kendin yap
  2. Montofteam

Saçı şampuansız yıkamak sağlıklımı?

Zararı yok aksine ara ara şampuan kullanmazsan faydası da olur ama kepeğe çözüm olur mu bilemem.
  3. Montofteam

Gözluk sürekli takılmalımı

Gerekiyorsa derslerde tak onun dışında gerek yok
  4. Montofteam

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

Olamazsın zaten en az 1 yıllık düzgün emek gerek şu konuyu salın artık
  5. Montofteam

Obez sayılıyor muyum?

İkinizede cevap olarak yazmak istedim bir şekeri birden keseyim diye bişe yok heleki çok kullanıyorsa belli miktarda bağımlılık vardır o yüzden yavaş yavaş azaltılmalı yoksa pes edebilir. 1 ayda olacak iş değil adam akıllı yapman lazım istemeyi herkes yapar önemli olan onun için harekete...
  6. Montofteam

5 yıldır boy uzamıyor. Yaş 17

Manda sütü hocam etkisi çok değil ama kayda değer
  7. Montofteam

Sürekli uyku uyku açlığı

Herkesin bünyesi farklıdır ama benim için 11-sabah5 arası uyuyacağım her saat sabah9-aksam9 arası uyuyacağım 2 saat 13dk falan eşit yani kısaca gece sessizlik, bedenin yavaşlaması toplanması ve karanlık olması ortamın horman dengesini sağlayarak sana daha faydalı olur. Sen uykuya aç değil doğru...
  8. Montofteam

Neden Kilo Veremiyorum?

Nerdeyse 4 yıl geçmiş bedenin şu an farklı bi reaksiyon gösteriyo olabilir. Bedenine güven ve devam et elbet karşılığını alacaksın.
  9. Montofteam

15 yaş zayiflama onerisi

Bence kilon iyi belki biraz fazla diyebiliriz yaşın için ama sorun olmaz yağları yakıp kurtulmaktasa doldurmayı düşünmek daha mantıklı gibi kasla. Abartmadan aşırı yemeden her şeyi yemeye çalış zaten yaş büyük değil.
  10. Montofteam

40-50 kilo verilirse deri sarkması olur mu?

Kısa sürede vereyim dersen 20kg kilo versen bile sarkabilir. Önemli olan bu süreyi tam vücuduna göre ayarlamak. Bu da kendi başına yapması zor iş o yüzden bi diyetisnle beraber yap bu işi. Bir de şöyle bişe var herkesin vücudu farklı tepki gösterir ama gençsin büyük ihtimal sorun olmadan kilo...
  11. Montofteam

Nasıl Kilo Alabilirim?

Kalori hesabı yaparım dersen çok rahat ayarlar hatta uygulamalarla kaç kg alacağını falan hesaplarsın. Ha yapmam dersen benim gibi gömeceksin reis normalde 1 tabak yiyosan 2 tabak yiyeceksun miden mi kaldırmıyor o zaman yavaş yavaş gömeceksin o da daha yavaş kilo aldirır
  12. Montofteam

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

4 hafta oldu takalı cağdan tut dönere dönerden tut her şeyi yedim ve içtim tek bi sıkıntı olmadı. Sadece nasıl yiyeceğini içeceğini bileceksin mesela cağ yemek için paraçalara ayırıp minik minik yiyeceksin. Cola falan içeceksen pipet kullanıp dişlere deydirmeyecrksin, lokum yemedim hiç, sakız ve...
  13. Montofteam

169 Boyum 180 olur mu ?

Şöyle diyim bizim okuldaki arkadaşlar min 180 olduğu için çok sıkıntı çektim bu sebeple değil ama başka sebepler yüzden okul değiştim bakalım onlar nasil olacak
  14. Montofteam

169 Boyum 180 olur mu ?

Yav şu sosyal medyanın en büyük zararı bu bundan üç dört yıl önce boy moy bilmezdim koşar oynardım sevgili bile yapmıştım o özgüven vardı yani. Sonra bi ergenlik geldi o zaman beri ne bi özgüven bişe 174 varım max. Spor yapıyorum ama çok geç gibi artık sakal makal full doldu zannetmem atacağımı.
  15. Montofteam

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

17 hocam 15-16 yaşta 165 zor vardım
  16. Montofteam

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

annem babamdan uzun biri 167 diyeri 165 dayım 190 abim de 188 ve ben de 173 yani tamamen şans hiç bi alakası yok boydan ben anneanemi tanırım kadın 160 bile zor vardı
  17. Montofteam

"Müslümanlar Depresyona Girmez"

Dinde doğru mu yanlış mı bu söz bilmiyorum ama bildiğim şey islamiyetten önce var olan biolojik bir şeyin islamiyetten sonra tamamen yok edilemeyeceği. Bu sadece islamiyet için geçerli değil tüm din, dil vb sistemler için de geçerli.
  18. Montofteam

Kilo vermek için iradem yetmiyor

Kanka en basit taktik sürekli neyi ve neden yapman gerektigini hatırlamaktır disiplinde o yüzden evin olur odan her nerede çok vakit geçiriyorsan yazılar yaz kendine
  19. Montofteam

Kilo almam lazım yardım eder misiniz

MyfitnessPal diye bi uygulama var buradan kalori takibi falan yapabilirsin tavsiyem olabildiğince sofra başında ye tabi yavaş yavaş başla
Top Bottom