Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Aşı Randevusu Alamıyorum

Hocam yakın zamanda virüsü atlattıysanız bildiğim kadarıyla bir müddet aşı yapılamıyorsunuz. Yok eğer atlatmadıysanız pek bir şey bilmiyorum.
  2. NxOnSLyr

Birde Tersen Okuyalım Dostlar...

Hocam birazdan anlayınca tekrardan gelicem.
  3. NxOnSLyr

Günlük Vaka Sayıları

Daha resmi yollarla yapılabilir diye düşünüyorum ancak bunu düşünmem yapılacağı anlamına gelmiyor.
  4. NxOnSLyr

Günlük Vaka Sayıları

Hocam "1 Mart'a kadar" dedim sonrası ile kıyaslayınca "Azda olsa" bence yanlış bir şey değil.
  5. NxOnSLyr

Günlük Vaka Sayıları

Hocam ekonomi açısından zaten çöktük ancak böyle bir normalleşme yerine sadece çalışanlar için sokağa çıkma izni gibi bir şey gelseydi daha mantıklı olmaz mıydı?
  6. NxOnSLyr

Günlük Vaka Sayıları

Türkiye'de 18 Ocakta yaklaşık 6000-7000 civarında vaka sayıları varken 1 Mart'a kadar azda olsa vaka sayılarında artış gerçekleşti ancak 1 Mart'da vakaların artması muhtemel iken "Normalleşme Süreci" adı altında vakaların artmasına bir nevi yol göstermiş olduk. Neden devlet yetkilileri böyle...
  7. NxOnSLyr

Neden sürekli Uykum Var?

Hocam bu uyku, uyku sevgisinden daha çok bir hastalık gibi duruyor. Yakın zamanda uzman bir hekime danışsanız iyi olur. (Büyük ihtimalle normal bir şey ama içinize sinsin en azından.)
  8. NxOnSLyr

Boyumu nasıl uzatabilirim ?

Havaya doğru gerilme hareketleri vb. Süt ürünleri... Tavuk , Balık.
  9. NxOnSLyr

15 yaşındayım boyum uzamiyor

Hocam yanlış anlamayında teknik sorunlara neden açtınız bu konuyu :D ?
  10. NxOnSLyr

İç Kulak Rahatsızlığını Yaşayan Var mı ?

Teşekkürler.
  11. NxOnSLyr

Ama sol kulak kanalım tamamen tıkandı hiçbir şekilde açılmıyor.
  12. NxOnSLyr

Hocam forumda yaşayan varsa kısaca anlatabilir mi yada benim sol kulağım 10 saate yakındır komple tıkandı açılmıyor normal mi ? (Doktora gittim yarın bir daha gideceğim sadece içimi rahatlatmak adına soruyorum)
  13. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Teşekkürler, her sene temizletiyordum bu sene aksadı gece boyunca 10 dan fazla tıkandı mecbur biryere bakıttırıcağım acilde kulak temizleme cihazı bulunuyorsa yarın hemen hemen gideceğim.
  14. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Teşekkürler tavsiyeleriniz için yarın sabahtan yapmaya çalışacağım.
  15. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Teşekkürler. 1609109528 Tabiikide ancak şuanda başından böyle bir olay geçen varsa diye foruma yazmaktan başka bir şey bulamadım.
  16. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Bu saatte ortamı velveleye veremem zaten herkes uyudu. 1609109307 Konuyu doktora görüneyim mi diye değil idareten bir çözümü varsa şimdi kalkıp onu deneyeceğim.
  17. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Hocam bu saate nereye gidebilirim hastahaneyi aradık 4 gün sonraya verdi randevuyu yarın geçmezse acile gidecez mecbur.
  18. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Sol Kulağım gitti, kulaklıktan mıdır pislikten mi sağ kulak deliğim daha geniş olduğu için bir problem yok ama sol kulak deliğim biraz daha darlaştı belkide pislikten tıkandı önerisi olan var mı UYUYAMIYORUM? 1609109007 Üstelik hastahane randevuyu 4 gün sonra verdi sinir krizi geçirecem.
  19. NxOnSLyr

Evcil Hayvan Konusunda Yardım

Hocam gece gündüz kediyle beraber olacağınız için sağlığınıza zarar verebilir.
Top Bottom