Neler Yeni

Birde Tersen Okuyalım Dostlar...

Medyanın Süreci ele alısını Nasıl buluyorsunuz? (48 Saatlik)

• Harika

Oylar: 2 5.6%
  • Güzel

Oylar: 1 2.8%
  • Orta

• Kötü

• Berbat

Oylar: 9 25.0%
  • Nebilm

Oylar: 20 55.6%

• Oy kullanan toplam üye
    36
  • Anket kapatıldı .

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Vakalar artıyor Insanlar Ölüyor... Peki,birde Tersten Okumaya nedersiniz?
Corona Gerçeği Twitter'da: "Vaka ALDATMACASI ! Bu tip matematiksel somut gerçekler Zorona tarikatına sıkı sıkıya bağlı olanlar için fayda etmese de ikilemdekilerin bir kısmını aydınlatabilir. En azından korkularını azaltabilir... @CemilCan5834 👏 https://t.co/ptiBFxxIMi" / Twitter
Unutmayın Vaka demek Testi Pozitif cıkan Herkes demektir. Her Pozitif demek hasta demek değildir.Yalancı pozitifliği unutmayın.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
.nıyamtunu iğilfitizop ıcnalaY

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
doğru söyle tapınakçımısın?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hocam birazdan anlayınca tekrardan gelicem.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
?nusroyiden

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aga tweetterde okuduklarıyla corona yok diyenleri, moruk bu hasta öldürmüyor diyenleri hayretle izliyorum ya 😂😂😂😂😂
Yeminle akıl tutulması.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Twetter çöplüğünden bir yalan ben şahsen inanmıyorum bence vakaların doğru olup olmadığı umrumda değil banane milletin korona olmasından alıcaksın önlemini takıcaksın maskeni.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga tweetterde okuduklarıyla corona yok diyenleri, moruk bu hasta öldürmüyor diyenleri hayretle izliyorum ya 😂😂😂😂😂
Yeminle akıl tutulması.
Akıl tutulması Mesele değil burda medya Korkutmasıyla insanları Tedirgin etme. Çicekten korona bulasır diyen bir medya var. onlarınki ne ozman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twetter çöplüğünden bir yalan ben şahsen inanmıyorum bence vakaların doğru olup olmadığı umrumda değil banane milletin korona olmasından alıcaksın önlemini takıcaksın maskeni.
Önlem almakta mesele değil dedigim gibi .insanlara hep korku verilmez yani...

doğru söyle tapınakçımısın?
yo Nickindeki gibiyim ne eksik ne fazla

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Akıl tutulması Mesele değil burda medya Korkutmasıyla insanları Tedirgin etme. Çicekten korona bulasır diyen bir medya var. onlarınki ne ozman?

Korku verilmese bu insanlar kurallara uymaz nasılsa korona yok dışarı çıkalım buluşalım öpüşelim derler. Birazda disiplin gerek ben olsam bende yalan söyleyip insanları korkutup kurallara uymasını sağlarım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Banane medyadan ya , litaretürü okuyor musunuz? Zaten yüzeylerden bulaşma olasığı yok gibi bir şey. Tüm bulaşmalar kapalı alandaki havadan gerçekleşiyor.
İnsanlar ölüyor ya ölüyor farkında mısın? Her gün deprem olsa ve 200 insan vefat etse basın her birinin hayat hikayesini dramatize eder ama koronadan ölenler sanki ölmek zorundaymış gibi lanse ediyorlar.

Korkmakta haklısınız ama yüzeyle bulaştan değil kapalı alanda kalmaktan korkmalısınız.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

kusura bakma
hayırlı ramazanlar

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Hocam birazdan anlayınca tekrardan gelicem.
Hocam Vakanın Hastaya oranı var tweete. Vaka PCR Testi Pozitif Cıkan herkes, Hasta artık semptom gösteriyor hasta oldugu kesinleşmiş demek.
• Hasta: Başlangıçtaki test politikamız gereği, semptomlu kişilere test yapılmaktaydı. Tarama testleri ve semptom göstermeden test yaptıranların sayısı artmaya başladığından, başlangıçtaki veri tutarlılığını bozmaması açısından sadece semptomlu vakalara yapılan test sonuçları verilmeye devam edilmiştir. Bu sebeple vaka yerine “Hasta” terimi kullanılmıştır.

Günlük Vaka Sayısı: 25 Kasım’dan itibaren hasta sayısı üzerine semptomsuz olduğu halde PCR testi pozitif çıkanlar da eklenmiş ve günlük hasta dahil “Vaka Sayısı” olarak verilmiştir.

Top Bottom