Neler Yeni

Birde Tersen Okuyalım Dostlar...

Medyanın Süreci ele alısını Nasıl buluyorsunuz? (48 Saatlik)

• Harika

Oylar: 2 5.6%
  • Güzel

Oylar: 1 2.8%
  • Orta

• Kötü

• Berbat

Oylar: 9 25.0%
  • Nebilm

Oylar: 20 55.6%

• Oy kullanan toplam üye
    36
  • Anket kapatıldı .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Korku verilmese bu insanlar kurallara uymaz nasılsa korona yok dışarı çıkalım buluşalım öpüşelim derler. Birazda disiplin gerek ben olsam bende yalan söyleyip insanları korktup kurallara uymasını sağlarım.
Halk sağlığı öyle kontrol edilmez. Labelep kongreler dolduktan sonra bu duruma geldik zaten. Ne desek boş.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam Vakanın Hastaya oranı var tweete. Vaka PCR Testi Pozitif Cıkan herkes, Hasta artık semptom gösteriyor hasta oldugu kesinleşmiş demek.
• Hasta: Başlangıçtaki test politikamız gereği, semptomlu kişilere test yapılmaktaydı. Tarama testleri ve semptom göstermeden test yaptıranların sayısı artmaya başladığından, başlangıçtaki veri tutarlılığını bozmaması açısından sadece semptomlu vakalara yapılan test sonuçları verilmeye devam edilmiştir. Bu sebeple vaka yerine “Hasta” terimi kullanılmıştır.

Günlük Vaka Sayısı: 25 Kasım’dan itibaren hasta sayısı üzerine semptomsuz olduğu halde PCR testi pozitif çıkanlar da eklenmiş ve günlük hasta dahil “Vaka Sayısı” olarak verilmiştir.
Bir günde bu hastalıktan 600 kişi en az vefat ediyor birçok kişide kalıcı hasarlar kalıyor ve siz hastalık abartılıyor mu diyorsunuz?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Banane medyadan ya , litaretürü okuyor musunuz? Zaten yüzeylerden bulaşma olasığı yok gibi bir şey. Tüm bulaşmalar kapalı alandaki havadan gerçekleşiyor.
İnsanlar ölüyor ya ölüyor farkında mısın? Her gün deprem olsa ve 200 insan vefat etse basın her birinin hayat hikayesini dramatize eder ama koronadan ölenler sanki ölmek zorundaymış gibi lanse ediyorlar.

Korkmakta haklısınız ama yüzeyle bulaştan değil kapalı alanda kalmaktan korkmalısınız.
Değil tabii ki Ama Korku yerine Vitamin ve Bağısıklığı güclü tutan bir model Üzerinden gidilse, 5 Yıllık Aşı sürecini 6 ayda bitirip Güvenli lanse etmeleri,Güvenli olsada sorumluk almamaları, Sizcede bunlar yanlış değil mi?

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Halk sağlığı öyle kontrol edilmez. Labelep kongreler dolduktan sonra bu duruma geldik zaten. Ne desek boş.
Ben o şahısa bir şey diyemem ama bence böyle yapıyorlar biraz korkup kurallara uysunlar diye.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Korku verilmese bu insanlar kurallara uymaz nasılsa korona yok dışarı çıkalım buluşalım öpüşelim derler. Birazda disiplin gerek ben olsam bende yalan söyleyip insanları korkutup kurallara uymasını sağlarım.
Buda işte bağısılılgı cöketiyor, ve hastalar ağır atlatmasına sebep oluyor. Uygulanabilir kurallar lazımki, isin dengesi sağlasın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Değil tabii ki Ama Korku yerine Vitamin ve Bağısıklığı güclü tutan bir model Üzerinden gidilse, 5 Yıllık Aşı sürecini 6 ayda bitirip Güvenli lanse etmeleri,Güvenli olsada sorumluk almamaları, Sizcede bunlar yanlış değil mi?
Ben hükümetii ve basını savunmuyorum.
Aşı süreci hakkında bilginiz yok galiba. Normal geliştirilmedi bu aşı olağandışı şartlardayız 40 milyon kişide tek ölüm gerçekleşmedi yan etki olarak (biontech) ve bu aşılar güvenli.
Vitamin ve bağışıklığı güçlü tutmak 😂 zaten şu d vitamini çılgınlığı yok mu Allahımm kafayı yesin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda işte bağısılılgı cöketiyor, ve hastalar ağır atlatmasına sebep oluyor. Uygulanabilir kurallar lazımki, isin dengesi sağlasın.
Neye dayanarak söylüyorsun , ben sana inanmak istiyorum kaynak göster bana.
Bir insanın hastalıktan çekinmesi ile hastalığı ağır atlatması arasındaki ilişkiyi bana ispatlar mısın lütfen? İspatlamıyorsan atıp tutma :)

Hocam 30 dk sonra hocama aşılar hakkında detaylı bir sunum yapacam sadece dün 20den fazla makale okudum gelmiş burada vitamin diyorsunuz. Ek D vit. Alınmasının koronanın morbiditesine etkisi olmadığı birden fazla yayında gösterildi.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Hastalık abartılacak kadar illet, iki arkadaşım Corona geçirdi birisi hâlâ koku ve tad almakta zorlanıyor, diğeriyse babaannesini ve halasını kaybetti.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ne diyorsun la tersen en demek corona ne alaka oylama ne alaka bu nasıl konu ben neden buna tıkladım

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Bir günde bu hastalıktan 600 kişi en az vefat ediyor birçok kişide kalıcı hasarlar kalıyor ve siz hastalık abartılıyor mu diyorsunuz?
Hocam sağlık bakanının itifaı var Enfekyon hastalıklarından ölenler covid ten ölüyormuş gibi yazılıyor diye.
Ben hükümetii ve basını savunmuyorum.
Aşı süreci hakkında bilginiz yok galiba. Normal geliştirilmedi bu aşı olağandışı şartlardayız 40 milyon kişide tek ölüm gerçekleşmedi yan etki olarak (biontech) ve bu aşılar güvenli.
Vitamin ve bağışıklığı güçlü tutmak 😂 zaten şu d vitamini çılgınlığı yok mu Allahımm kafayı yesin :D

Neye dayanarak söylüyorsun , ben sana inanmak istiyorum kaynak göster bana.
Bir insanın hastalıktan çekinmesi ile hastalığı ağır atlatması arasındaki ilişkiyi bana ispatlar mısın lütfen? İspatlamıyorsan atıp tutma :)

Hocam 30 dk sonra hocama aşılar hakkında detaylı bir sunum yapacam sadece dün 20den fazla makale okudum gelmiş burada vitamin diyorsunuz. Ek D vit. Alınmasının koronanın morbiditesine etkisi olmadığı birden fazla yayında gösterildi.
D Vit konusunda sayın Ahmet Rasim hocamızın kaynaklı yazısıdır: Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » VİTAMİN D OLMADAN HÜCRESEL BAĞIŞIKLIK ÇALIŞMIYOR (ahmetrasimkucukusta.com)
Tek ölüm gerçeklesmedi diyorsunuz ki buda doğru değil malesef.
TOLGA ÖZÇELİK Twitter'da: "İspanya'da deneysel Pfizer-Biontech aşısının uygulandığı huzurevlerinde 46 ölüm olması sonrası, 2. doz aşı çalışmaları durduruldu... https://t.co/677s75xnDI" / Twitter
TOLGA ÖZÇELİK Twitter'da: "Harvard veMIT'deki bilim adamları tarafından SARS-CoV-2 RNA üzerine yapılan araştırmanın,daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu söyleyen biyolog Doug Corrigan'a göre,mRNA aşılarının genomik DNA'yı kalıcı olarak nasıl değiştirebileceğine dair etkileri var https://t.co/h81t9Glayb" / Twitter
Birkaç tane daha araştırma ekliyebilirim.
Fen konusunda çok iyi değilimdir hatam varsa affola ama D vit. Cılgınlık oldugunu düsünmüyorum d vit yazılan receteler var zira.

ne diyorsun la tersen en demek corona ne alaka oylama ne alaka bu nasıl konu ben neden buna tıkladım
Mecazen dedim ters okuyalım diye düz mantık değil Madalyonun öbür yüzü gibi düsün.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ਕੀ

(pencapdili)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Tm
ਕੀ

(pencapdili)

DOGAN Kardeşim, Güzel bir tartışma ortamı oldugundan Mutluyum. Suan müsait değilim ders yapcam az sonra. Bakamıyabilirim konuya. Iftardan Sonra bakarım Bir Videoyu bırakcam yorumlaman için.
TOLGA ÖZÇELİK Twitter'da: "mRNA aşısı, aşı değildir. Aksi tesir yükümlülüklerinden kurtulmak için aşı olarak sınıflandırılmış gen terapisidir. İnsan DNA'sını değiştirir yani insanı GDO yapar. Dr. Darren Schmidt burada çok önemli bir yönünü anlatıyor. https://t.co/2mRak7S1Yx" / Twitter
Bide Hocam bi Hastane Prospektüsü vereyim oda bi nevi D Vit kanıtı olsun.
Prospektüs.

Son düzenleme:
Top Bottom