Neler Yeni

Birde Tersen Okuyalım Dostlar...

Medyanın Süreci ele alısını Nasıl buluyorsunuz? (48 Saatlik)

• Harika

Oylar: 2 5.6%
  • Güzel

Oylar: 1 2.8%
  • Orta

• Kötü

• Berbat

Oylar: 9 25.0%
  • Nebilm

Oylar: 20 55.6%

• Oy kullanan toplam üye
    36
  • Anket kapatıldı .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam sağlık bakanının itifaı var Enfekyon hastalıklarından ölenler covid ten ölüyormuş gibi yazılıyor diye.
Ahahah sizin gibilerin aklıyla oynuyorlar farkında değilsiniz :D covidden ölenlerin %70ini geçirmiyorlar ki Allah rızası için bilip bilmeden konuşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm

DOGAN Kardeşim, Güzel bir tartışma ortamı oldugundan Mutluyum. Suan müsait değilim ders yapcam az sonra. Bakamıyabilirim konuya. Iftardan Sonra bakarım Bir Videoyu bırakcam yorumlaman için.
TOLGA ÖZÇELİK Twitter'da: "mRNA aşısı, aşı değildir. Aksi tesir yükümlülüklerinden kurtulmak için aşı olarak sınıflandırılmış gen terapisidir. İnsan DNA'sını değiştirir yani insanı GDO yapar. Dr. Darren Schmidt burada çok önemli bir yönünü anlatıyor. https://t.co/2mRak7S1Yx" / Twitter
Bide Hocam bi Hastane Prospektüsü vereyim oda bi nevi D Vit kanıtı olsun.
Prospektüs.
Hocam bu kim ya xösşwösşssçsş lütfen Allah rızası için bilip bilmeden konuşmayın. Mrna aşıları nasıl çalışıyor biliyor musun? Genomla herhangi bir entegrasyon söz konusu bile değil 😂
Lütfen böylelerine inanmayın

Bide Hocam bi Hastane Prospektüsü vereyim oda bi nevi D Vit kanıtı olsun.
D vitaminine bir kanıt göremiyorum?

Ek vitaminin yüksek dozda kullanılması insanlarda ciddi zehirlenmeler ve rahatsızlıklar yaratıyor. D vitaminini bizim vücudumuz zaten üretiyor. Lütfen okuyun araştırın kanıt arayın bilene danışın. Komploculardan uzak durun.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Ahahah sizin gibilerin aklıyla oynuyorlar farkında değilsiniz :D covidden ölenlerin %70ini geçirmiyorlar ki Allah rızası için bilip bilmeden konuşmayın.

Hocam bu kim ya xösşwösşssçsş lütfen Allah rızası için bilip bilmeden konuşmayın. Mrna aşıları nasıl çalışıyor biliyor musun? Genomla herhangi bir entegrasyon söz konusu bile değil 😂
Lütfen böylelerine inanmayın

D vitaminine bir kanıt göremiyorum?

Ek vitaminin yüksek dozda kullanılması insanlarda ciddi zehirlenmeler ve rahatsızlıklar yaratıyor. D vitaminini bizim vücudumuz zaten üretiyor. Lütfen okuyun araştırın kanıt arayın bilene danışın. Komploculardan uzak durun.
D Vit yazısında pubmed linki var görmediniz galiba.
Enfeksyon İtirafı:#AŞIOLMAYACAĞIM Melodikalem Twitter'da: "Sağlık Bakanımızın, "Başka enfeksiyonların covid yazılmış olması mümkündür" şeklindeki açıklamasını her ne hikmet ise daha önce paylaşmış olmama rağmen profilimde arayınca bulamadım. Tekrar paylaşalım. Elimizin altında sürekli bulunsun. https://t.co/eAldaBcbN4" / Twitter
Ek vitamını yüksek dozda alın diyen yok zaten bir ek d vitamininin yararını çalısmalar gösteriyor. Ana akım medyada bile yer almış haberler.
D vitamini eksikliği olan Covid-19 hastalarının yüzde 99’u hayatını kaybediyor - Sağlık Haberleri | NTV
D vitamini ve Covid-19 ilişkisi (haberturk.com)
Ana akım medya dısında Olan seylerde hepsi komplo teorisi değil dostum hocam bu kim ya diye dalga gecme dedigini yapalım karşılıklı araştıralım Hic kimse ve Hiçbir gücün altında bir ricamdır bu. Madalyonun öbür yüzü yokmudur?

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
D Vit yazısında pubmed linki var görmediniz galiba.
Enfeksyon İtirafı:#AŞIOLMAYACAĞIM Melodikalem Twitter'da: "Sağlık Bakanımızın, "Başka enfeksiyonların covid yazılmış olması mümkündür" şeklindeki açıklamasını her ne hikmet ise daha önce paylaşmış olmama rağmen profilimde arayınca bulamadım. Tekrar paylaşalım. Elimizin altında sürekli bulunsun. https://t.co/eAldaBcbN4" / Twitter
Ek vitamını yüksek dozda alın diyen yok zaten bir ek d vitamininin yararını çalısmalar gösteriyor. Ana akım medyada bile yer almış haberler.
D vitamini eksikliği olan Covid-19 hastalarının yüzde 99’u hayatını kaybediyor - Sağlık Haberleri | NTV
D vitamini ve Covid-19 ilişkisi (haberturk.com)
Ana akım medya dısında Olan seylerde hepsi komplo teorisi değil dostum hocam bu kim ya diye dalga gecme dedigini yapalım karşılıklı araştıralım Hic kimse ve Hiçbir gücün altında bir ricamdır bu. Madalyonun öbür yüzü yokmudur?
Ben de diyorum ki medyadan takip etmiyorum ben, ben tıp litaretürünü takip ediyorum bir hekim adayıyım. Ülkemizdeki ölüm sayılarının az gösterildiği ttb raporlarında sıkça yer aldı ayrıca bizim şehirdeki sadece bir hastanede koronadan bir günde 14 kişi vefat ederken tüm ülkede 12 kişi vefat ettiğini gördüm.

Bakanımız o tarz sözleri bilerek söylüyor. Korona karşıtlarını da arkasına alarak yönetilemeyen bu süreci saklamaya çalışıyorlar.

D vitamini eksikliği yaygın bir şey değil. Testler yapılamadan hurra ilaç olarak d vit kullanmanın covide katkısı yok diyorum. Çoğunlukla zarar veriyor.

Alay etmiyorum sadece mrna aşılarının metodunu bilmeden neidüğü belirsiz bir adamın yaptığı açıklamayı önüme koymana gülüyorum 😂

https://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=6f220482-190a-11eb-904e-d1ba31c64d30
Ttb çokça açıkladı bunu. Bakan sürekli yalan söylüyor siyasetten dolayı maalesef...

Bir defa iki defa değil ttb kaç defa açıkladı. Ülkemizde açıklanan veriler kesinlikle tartışmasız biçimde eksik.
Siz fazla olduğunu iddia ediyorsunuz , bu komik.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Videodaki kişinin dediği gibi tarafsız düşündüm ve son 2 haftalık tabloda hasta sayısı artışına baktım. Bakan bu tablo için endişe verici dedi, yani ne kadar vaka o kadar hasta. Bulaş ne kadar artarsa ona doğru orantılı olarak hasta sayısıda artar. Videodaki kişi boş yapmış.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Ben de diyorum ki medyadan takip etmiyorum ben, ben tıp litaretürünü takip ediyorum bir hekim adayıyım. Ülkemizdeki ölüm sayılarının az gösterildiği ttb raporlarında sıkça yer aldı ayrıca bizim şehirdeki sadece bir hastanede koronadan bir günde 14 kişi vefat ederken tüm ülkede 12 kişi vefat ettiğini gördüm.

Bakanımız o tarz sözleri bilerek söylüyor. Korona karşıtlarını da arkasına alarak yönetilemeyen bu süreci saklamaya çalışıyorlar.

D vitamini eksikliği yaygın bir şey değil. Testler yapılamadan hurra ilaç olarak d vit kullanmanın covide katkısı yok diyorum. Çoğunlukla zarar veriyor.

Alay etmiyorum sadece mrna aşılarının metodunu bilmeden neidüğü belirsiz bir adamın yaptığı açıklamayı önüme koymana gülüyorum 😂

https://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=6f220482-190a-11eb-904e-d1ba31c64d30
Ttb çokça açıkladı bunu. Bakan sürekli yalan söylüyor siyasetten dolayı maalesef...

Bir defa iki defa değil ttb kaç defa açıkladı. Ülkemizde açıklanan veriler kesinlikle tartışmasız biçimde eksik.
Siz fazla olduğunu iddia ediyorsunuz , bu komik.
Evet hocam medyadan takip etmiyorsanız artık muhattabım sizsiniz. Ne güzel size ki: Araştırmayı kabulun önüne koymuşşunuz.
Ttb kurumuna sıcak bakmıyorum. Onlarından siyaset icinde oldugunu düsünüyorum.
Peki size bir hekim adayı Olarakta bir soru sormak İsterim:
Silah satan barış istemez Mantıgından, İlaç sirketleri ve Big Farma hakkında görüsünüz nedir acaba?

Top Bottom