Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

Tek öğün ye tavuk pilav önerim. Her gün çık tempolu yürü veya hareket et ama ekstra, karın bölgesi antremanları var onları yapıp kendini zorla ilk günler hareket edemezsin acır ama kalkıp yap. Ödem atıyorsun o verdiğin kilonun 3 de 1 i ödem zaten. Sağlıksız yoldan vereceğiz biraz ama amacına...
  2. OdinSonThoR

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

192 110 kiloyum baksan maks 97-98 dersin kimse inanmıyor. Göğüslerim kendimi bildim bileli kilolu olduğumdan biraz büyüktü dalga geçiyorlardı bu yaz hard spor yapacağım var ya makina olacağım makina
  3. OdinSonThoR

Akraba Evliliğinin Zararları

Yanlış anlamayın ama kuzenlerse zaten evlenememeleri gerekmiyor mu? Hani aile ve bilmem ne kurumu tarafından olmaması gereken bir durum değil mi?
  4. OdinSonThoR

Jilet kesiği nasıl geçer, iz bırakır mı?

Benim başıma bir olay gelmişti. Okulda 8.sınıfta teknoloji tasarım dersindeyiz. Arkadaş pipeti kesecek ben gerdirerek tuttum kesti bir şey oldu parmağımdan kan çıktı. Bayağı derindi hemen tampon yaptılar öyle eve gittim peçeteyle izi durur parmağımda. Ekstra hiç bir şey uygulamadım sadece tampon...
  5. OdinSonThoR

Göz dinlendirici gözlük almalı mıyım?

Sadece bilgisayar başında gözlük takmak istiyorum. Gözlerimde bir problem yok, hani göz konusunda cahilim sorunsuz bir göz bile numarası büyüyebiliyor mu?
  6. OdinSonThoR

Göz dinlendirici gözlük almalı mıyım?

Selamlar, mavi ışık gözlüğüydü sanırsam işe yarıyor mu? Bilgisayar başında çok duran biriyim ağrı çekiyorum. İşe yarıyorsa internetten fln mı alınacak yoksa optikçiden fln mı almam gerekiyor. Birde pahalılar mı? Önerisi olan varsa çok pahalı önermesin. Hiç bir göz sorunum yok.
  7. OdinSonThoR

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Şahsen ilk defa bugün kantinden yedim son 20 dk gibi gittiğinde boş oluyor öneririm.
  8. OdinSonThoR

Okulda oğle aralarında yiyebileceğim yemek onerisi.

Kantininizden kaynar su isteyip noodle deneyebilirsin. (Olabilirde olmayabilir de) Atmayı unutmuşum :3
  9. OdinSonThoR

Antrenman sonrası Kas ağrısı normal mi?

Daha normal bir şey yok desem?
  10. OdinSonThoR

Okullar sizce kapanır mı ?

BEN KAPATACAĞIM NEZLEYİM KORONA GİBİ HİSSEDİYORUM OKULU KAPATANA KADAR OKULA GİTCEM :3
  11. OdinSonThoR

Marketten alınabilecek sağlıklı şeyler.

Tava yok mu evde düz tava da da tost yaparsın zor değil.
  12. OdinSonThoR

Marketten alınabilecek sağlıklı şeyler.

Evden tost yapıp götüremiyor musun? Benim arkadaşım öyle getiriyor tost ekmeğinin arasına akşamdan kaşar koyuyor sabah çıkmadan tost makinasında basıp çıkıyor ısısı kayboluyor tabii ki ama güzel oluyor.
  13. OdinSonThoR

Nasıl zayıflayabilirim?

Uzayacaksan vermene gerek yok. Vereceksen murat ab gfnin diyet alışverişi var sadece onu yaparak antremansız kilo verebilirsin yürüyüş flnda yaparak ekstra verirsin ama sağlıklı değil bir hastalığın fln varsa sıkıntılı yapma yani.
  14. OdinSonThoR

Sivilce çıkmasını nasıl engellerim?

Ben eğer önemli bir işim varsa ve acil kapatmam gerekiyorsa diş macunu sürüyorum. Diş macunu sürünce kuruyuncaya kadar bekliyorum kuruyunca yıkayıp çıkartıyorum yanıyor bir tık ama 1 gün içerisinde kızarıklık gidiyor.
  15. OdinSonThoR

kilo vermek istiyorum nasıl verebilirim ?

Tek tavsiyem MURAT AB GF ÖLÜM DİYETİ. Bir çok şey mantıksız ama olsun verdirttiriyor.
  16. OdinSonThoR

Okula gitmek zorunlu mu ?

Bizde hani yok 10.sınıflar 11 gibi girsin 11.sınıflar 1 gibi gelsin yok. Tek seferde herkesi çağımışlar. Toplam yarın okula gidecekler, 500-600 öğrenci fln
  17. OdinSonThoR

Okula gitmek zorunlu mu ?

Beni de okula çağırdılar gitmek istemiyorum. Bizim okulda önlem yok, tek sıra halinde sınıflara alıyorlar kimin eli kimin neresinde belli değil. Üzülmewq
  18. OdinSonThoR

CORONA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR.

Kuzenim aynı sorunları yaşıyor çok hafif atlattı 1 kere oda hafif ateşi çıktı diye ilaç aldı onun dışında ilaçları almadı çok ağır olduğunu söyledi , ama yiyebildiği şeylerin sayısı çok az süt ürünlerini tüketemiyor kokuyor diyor. 4-5 kere doktora gitti koronadan diyip geçiyorlar bir çözümü var...
  19. OdinSonThoR

Kilo alamama sorunu !!!

Murat abi gf izlememişsin ac kal verirsin
  20. OdinSonThoR

Son kullanma tarihi geçmiş pastırma yenir mi ?

Ben yerim benim umurum da olmaz. Ama yeme az yediysen çok bir şey olmaz.
Top Bottom