Su kardeşim su iç.Arkadaşlar yüzümde çok yok ama kolumda birsürü büyük sivilce çıktı nasıl önlerim????
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlaç kullanmak istemiyorum
Krem yani
Pırıl pırıl olmam gerekirdi benim bol su içmek ile geçecek olsaydı.Su kardeşim su iç.
Bu saçmalığı sakın yapmayın vucudunuzu, beyaz sabun çok kurutur cildinize zarar verir.Her gün banyo sabunuyla yıkayın, kısa sürede azalıp geçecektir.
14 yaşındayım güneşe çok çıkmıyorumBu saçmalığı sakın yapmayın vucudunuzu, beyaz sabun çok kurutur cildinize zarar verir.
Yaşınız kaç ergenlikten kaynaklı olabilir, 2.olarak güneş sivilceleri tetikliyor bende bile çıkıyor kollarımda çarşıya gidip gelince.
Sivilce karşıtı güneş kremlerini deneyebilirsin ama kesin bir çözüm yok.
Ben kendimde sürekli uyguluyorum. Cildim yağlı olduğu için pek bir sorunu olmuyor. En temizleyici sabunun beyaz banyo sabunu olduğunu biliyoruz. Sivilce, yağlı ve gözenekleri kapalı ciltte daha fazla oluyor.Bu saçmalığı sakın yapmayın vucudunuzu, beyaz sabun çok kurutur cildinize zarar verir.
Yaşınız kaç ergenlikten kaynaklı olabilir, 2.olarak güneş sivilceleri tetikliyor bende bile çıkıyor kollarımda çarşıya gidip gelince.
Sivilce karşıtı güneş kremlerini deneyebilirsin ama kesin bir çözüm yok.
Magnis krem kullanabilirsin.Arkadaşlar yüzümde çok yok ama kolumda birsürü büyük sivilce çıktı nasıl önlerim????
İlaç kullanmak istemiyorum
Krem yani
ne gada da ilginç emojiFIstık gibi yağlı şeyler yeme