Sivilce çıkmasını nasıl engellerim?

Doğuhan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,859
Arkadaşlar yüzümde çok yok ama kolumda birsürü büyük sivilce çıktı nasıl önlerim????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlaç kullanmak istemiyorum

Krem yani

Her gün banyo sabunuyla yıkayın, kısa sürede azalıp geçecektir.

Arkadaşlar yüzümde çok yok ama kolumda birsürü büyük sivilce çıktı nasıl önlerim????

Krem yani
Su kardeşim su iç.

Her gün banyo sabunuyla yıkayın, kısa sürede azalıp geçecektir.
Bu saçmalığı sakın yapmayın vucudunuzu, beyaz sabun çok kurutur cildinize zarar verir.
Yaşınız kaç ergenlikten kaynaklı olabilir, 2.olarak güneş sivilceleri tetikliyor bende bile çıkıyor kollarımda çarşıya gidip gelince.
Sivilce karşıtı güneş kremlerini deneyebilirsin ama kesin bir çözüm yok.

Bu saçmalığı sakın yapmayın vucudunuzu, beyaz sabun çok kurutur cildinize zarar verir.
Yaşınız kaç ergenlikten kaynaklı olabilir, 2.olarak güneş sivilceleri tetikliyor bende bile çıkıyor kollarımda çarşıya gidip gelince.
14 yaşındayım güneşe çok çıkmıyorum

Ben kendimde sürekli uyguluyorum. Cildim yağlı olduğu için pek bir sorunu olmuyor. En temizleyici sabunun beyaz banyo sabunu olduğunu biliyoruz. Sivilce, yağlı ve gözenekleri kapalı ciltte daha fazla oluyor.
Saygılar..

Krem yani
Magnis krem kullanabilirsin.

Nivea Nivea Urban Skin Detox Yüz Yıkama Köpüğü (yeşil) nü kullanabilirsin sabah kalkınca ve yatmadan iyice köpürtüp temizle​

Ben eğer önemli bir işim varsa ve acil kapatmam gerekiyorsa diş macunu sürüyorum.
Diş macunu sürünce kuruyuncaya kadar bekliyorum kuruyunca yıkayıp çıkartıyorum yanıyor bir tık ama 1 gün içerisinde kızarıklık gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,511
Üyeler
188,117
Son üye
Erdm74
Geri