Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Uyușturucu sorunu hakkında...

Bu sorun maalesef daha da büyüyecek. Sadece Türkiye'de değil, globalde de her geçen gün daha çok özendiriliyor, daha çok normalleştiriliyor ve karşı çıkarsanız da "yobaz" damgası yiyorsunuz.
  2. RTX3070

Günlerdir geçmeyen karın ağrısı...

1 gün çünkü zaten o gün de doktora gitti.
  3. RTX3070

Bilemem onu kesin bir şey söylemeyeyim ama arkadaşım apandist olmuştu onun ağrısına dayanılmıyormuş bambaşka bir ağrıymış yani. Öyle değilse olmayabilir.
  4. RTX3070

Apandist olabilir mi?
  5. RTX3070

Noodle Size Dokunuyor mu?

Ben yiyince kollarımda kırmızılıklar oluşuyordu ve kaşındırıyordu. En son yaklaşık bir 6 aydan sonra yediğimde bir şey olmadı. Çok seyrek yiyorum, bence herkes de böyle yapmalı.
  6. RTX3070

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Geçmiş olsun. UP
  7. RTX3070

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

2. dozumu dün oldum ama bu konuda ben de tedirginim.
  8. RTX3070

Yürürken sağ ayağımın bir kısmı acıyor, ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim deneyeceğim.
  9. RTX3070

Yürürken sağ ayağımın bir kısmı acıyor, ne yapmalıyım?

Tatilden geldikten iki gün sonra başladı, belki de daha önceden başlamıştır çünkü bir yere uğradık neredeyse tüm gün ayağım ayakkabıdaydı. Yürürken sağ ayağımın sol üst kısmında sanki bir şey çekiyormuş gibi hafif bir acı oluyor, kemikten değil derinin altından. Üzerine basınca acımıyor...
  10. RTX3070

...

Çok geçmiş olsun.
  11. RTX3070

Aşı kısırlaştırıyor mu?

Buna sesli güldüm :D
  12. RTX3070

Aşı yaptıracak mısınız?

18 yaşın altındayım o yüzden bu soruya cevap vermem mantıksız olur ama yorum yapacağım. Aşı olunca insanların Elon Musk'un botnetleri gibi olması olayı aşırı mantıksız zaten söylememe bile gerek yok bence. Devletin de bilmeden iş yaptığını düşünmüyorum, bu aşıların içerikleri teste tabii...
  13. RTX3070

Denizde suyun altında göz açmak zararlımı?

Bir kere yanlışlıkla açmıştım çok küçükken baktım acıtmadı biraz öyle yaptım kör olmadım şu anlık.
  14. RTX3070

Corona olabilir miyim ?

Olabilir bende de olmuştu testim negatif çıktı ama ben corona geçirdiğimi düşünüyorum tam olarak geçmesi 2 hafta filan aldı.
  15. RTX3070

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Çok bu tip konuların adamı değilim ama kendimi üzgün hissettiğimde gülmeye çalışıyorum mesela giriyorum foruma konu başlıklarını okuyorum sırf o bile bazen yüzümü güldürüyor :D. Ama bu konuda diyebileceğim çok yalnız kalma hocam, arkadaşlarla dışarı çık olmazsa dc'den milletle oyun filan oyna...
  16. RTX3070

Bazenleri gece uyanıyorum.

O da çok büyük etken. Dışarı çıkmayınca insan yorulmuyor da.
  17. RTX3070

Tavsiyelerin için teşekkür ederim yardımı dokundu gerçekten. Evde kalmanın etkisi de tabii ki vardır bunda. Dediğim gibi eskiden bunun gibi şeyler hiç yaşamıyordum.
  18. RTX3070

Bizim dersler sabah 8'deydi bir de. Bir gece 3.30'da uyanmıştım :D.
  19. RTX3070

Ben de bu nedenle olduğunu düşünüyorum çünkü genelde pazar akşamları kafam dolu oluyor.
  20. RTX3070

Nasıl yani?
Top Bottom