Neler Yeni

Günlerdir geçmeyen karın ağrısı...

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
Lavaboya çıkmıyorum 3 gündür. Sanki tuvalet ihtiyacım hiç yokmuş gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke 1 dk sürseydi geçseydi buda
Hocam bir bilgim olduğu için değil de, bağırsaklarınızda bir sorun olabilir enfeksiyon falan ona bir baktırın isterseniz. (Geçmiş olsun)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Lavaboya çıkmıyorum 3 gündür. Sanki tuvalet ihtiyacım hiç yokmuş gibi hissediyorum

Keşke 1 dk sürseydi geçseydi buda
Bağırsak veya böbreklerinizde bir sorun olmasın? Ya da psikolojik bir ağrı da olabilir son zamanlarda kötü bir şey yaşandı mı?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Bende de vardı böyle bir şey mide de gaz sıkışması olmuştu. Bir sürü doktor bulamamıştı. Çözümü de yanlış hatırlamıyorsam koşmaktı. Dışarda koşup eve gelmiştim lavaboya gidip halletmistim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Apandist olabilir mi?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak
Tuvaletinin gelmesini istiyorsan. Dark blue enerji içeceği büyük için de muz yemeni önerrim
hocam muz kabız yapar bildiğim...kayısı çayı 2 bardak içinde ne var ne yok boşaltıyor 1-2 saate

LethaX

80+ Bronze
Bağırsak veya böbreklerinizde bir sorun olmasın? Ya da psikolojik bir ağrı da olabilir son zamanlarda kötü bir şey yaşandı mı?
Yok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.

Apandist olabilir mi?
Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
hocam muz kabız yapar bildiğim...kayısı çayı 2 bardak içinde ne var ne yok boşaltıyor 1-2 saate
Yok böyle muz, kahve, kolayla yoğurdu karıştırıp yeme bunlar hep ishali geçiren şeyler.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Yok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.

Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?
Bilemem onu kesin bir şey söylemeyeyim ama arkadaşım apandist olmuştu onun ağrısına dayanılmıyormuş bambaşka bir ağrıymış yani. Öyle değilse olmayabilir.

LethaX

80+ Bronze
Bilemem onu kesin bir şey söylemeyeyim ama arkadaşım apandist olmuştu onun ağrısına dayanılmıyormuş bambaşka bir ağrıymış yani. Öyle değilse olmayabilir.
Şöyle söyliyim hastaneye gittiğim gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Dün akşamda 4-5 saat uyuyabilmişimdir ara ara uyandırdı yine. Kaç gün sürmüştü arkadaşınızın ağrısı acaba?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle söyliyim hastaneye gittiğim gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Dün akşamda 4-5 saat uyuyabilmişimdir ara ara uyandırdı yine. Kaç gün sürmüştü arkadaşınızın ağrısı acaba?
1 gün çünkü zaten o gün de doktora gitti.

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet
Evet yaklaşık 3 gündür sürekli azalıp-artarak karnım ağrıyor. Papatya çayları, sıcak su torbaları, yoğurtlar,maden suları fayda etmedi. Hastaneye gittim tomografi çekildi ve kan değerlerime bakıldı bir şey çıkmadı eve gönderdi doktor. Ağrı kesici serum da takıldı fakat geçmiyor. Allah rızası için yokmu bir çözümü bunun?
Bendede oldu gaz sıkışması olabilir bide çeşme suyu içme

Top Bottom