- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç gün sürdü sizin ağrınız?Bendede oldu gaz sıkışması olabilir bide çeşme suyu içme
Kaç gün sürdü sizin ağrınız?Bendede oldu gaz sıkışması olabilir bide çeşme suyu içme
bence apandisit ten geçmeyen karın ağrısı arada gelen mide bulantısı bunlar onun belirtileriYok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?
4 gün bir tedavi yöntemi yok gaz sıkışmasının kendiliğinden geçmesini bekliceksin bide karın üstü yatarsan daha iyi hissedersinKaç gün sürdü sizin ağrınız?
Aynen bro dark blue aynen kesinlikle içmelisin özellikle karnın ağrıyorsa çok iyi gelir. (!)Tuvaletinin gelmesini istiyorsan. Dark blue enerji içeceği büyük için de muz yemeni önerrim
Ateş ve ishal olmadı ama bulantı ara ara oluyor.İshal kusma ateş bulantı yoksa, gaz dır gaz
Hocam biraz komik gelebilir fakat testislerinizde bir ağır var mı ? Belki orada olan bir olay vuruyor olabilir.Ateş ve ishal olmadı ama bulantı ara ara oluyor.
günde kaç litre su içiyorsun, en az 2 3 litre içmen gerek. kabız isen ondan ağrı olabilir. sana tavsiyem bol su iç, yürüyüş yap, lifli besinler tüketAteş ve ishal olmadı ama bulantı ara ara oluyor.
Hocam 2 gündür neredeyse full uyuduğum için su içmeye zamanım yoktu. Hatırlattığınız iyi oldu.günde kaç litre su içiyorsun, en az 2 3 litre içmen gerek. kabız isen ondan ağrı olabilir. sana tavsiyem bol su iç, yürüyüş yap, lifli besinler tüket
Yok hocam sadece karın bölgemdeHocam biraz komik gelebilir fakat testislerinizde bir ağır var mı ? Belki orada olan bir olay vuruyor olabilir.
İşeyemiyorum dedi ya o yüzden. Ben bi şişe dark blue içiyim ya da carlsberg bira 10 dakika sonra geri boşaltıyom içtğimi.Aynen bro dark blue aynen kesinlikle içmelisin özellikle karnın ağrıyorsa çok iyi gelir. (!)
muz kabız yapıyodu ya sankiTuvaletinin gelmesini istiyorsan. Dark blue enerji içeceği büyük için de muz yemeni önerrim