Neler Yeni

Günlerdir geçmeyen karın ağrısı...

Hal1l

80+
Yok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?
bence apandisit ten geçmeyen karın ağrısı arada gelen mide bulantısı bunlar onun belirtileri

TahinPekmez

80+ Silver
İshal kusma ateş bulantı yoksa, gaz dır gaz

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Oktay
Tuvaletinin gelmesini istiyorsan. Dark blue enerji içeceği büyük için de muz yemeni önerrim
Aynen bro dark blue aynen kesinlikle içmelisin özellikle karnın ağrıyorsa çok iyi gelir. (!)

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Ateş ve ishal olmadı ama bulantı ara ara oluyor.
günde kaç litre su içiyorsun, en az 2 3 litre içmen gerek. kabız isen ondan ağrı olabilir. sana tavsiyem bol su iç, yürüyüş yap, lifli besinler tüket

LethaX

80+ Bronze
günde kaç litre su içiyorsun, en az 2 3 litre içmen gerek. kabız isen ondan ağrı olabilir. sana tavsiyem bol su iç, yürüyüş yap, lifli besinler tüket
Hocam 2 gündür neredeyse full uyuduğum için su içmeye zamanım yoktu. Hatırlattığınız iyi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz komik gelebilir fakat testislerinizde bir ağır var mı ? Belki orada olan bir olay vuruyor olabilir.
Yok hocam sadece karın bölgemde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Aynen bro dark blue aynen kesinlikle içmelisin özellikle karnın ağrıyorsa çok iyi gelir. (!)
İşeyemiyorum dedi ya o yüzden. Ben bi şişe dark blue içiyim ya da carlsberg bira 10 dakika sonra geri boşaltıyom içtğimi.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Murat demir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,397