Günlerdir geçmeyen karın ağrısı...

Lavaboya çıkmıyorum 3 gündür. Sanki tuvalet ihtiyacım hiç yokmuş gibi hissediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke 1 dk sürseydi geçseydi buda
Hocam bir bilgim olduğu için değil de, bağırsaklarınızda bir sorun olabilir enfeksiyon falan ona bir baktırın isterseniz. (Geçmiş olsun)

Lavaboya çıkmıyorum 3 gündür. Sanki tuvalet ihtiyacım hiç yokmuş gibi hissediyorum

Keşke 1 dk sürseydi geçseydi buda
Bağırsak veya böbreklerinizde bir sorun olmasın? Ya da psikolojik bir ağrı da olabilir son zamanlarda kötü bir şey yaşandı mı?

Bende de vardı böyle bir şey mide de gaz sıkışması olmuştu. Bir sürü doktor bulamamıştı. Çözümü de yanlış hatırlamıyorsam koşmaktı. Dışarda koşup eve gelmiştim lavaboya gidip halletmistim

Bağırsak veya böbreklerinizde bir sorun olmasın? Ya da psikolojik bir ağrı da olabilir son zamanlarda kötü bir şey yaşandı mı?
Yok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.

Apandist olabilir mi?
Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?

Yok yaşamadım kötü bir şey. Hiçbir şey olmadı bi anda başladı garip olanda o.

Doktorda ondan şüphelenip tomografi çektirdi ama bir şey yok dedi. Görememiş olabilirmi acaba?
Bilemem onu kesin bir şey söylemeyeyim ama arkadaşım apandist olmuştu onun ağrısına dayanılmıyormuş bambaşka bir ağrıymış yani. Öyle değilse olmayabilir.

Bilemem onu kesin bir şey söylemeyeyim ama arkadaşım apandist olmuştu onun ağrısına dayanılmıyormuş bambaşka bir ağrıymış yani. Öyle değilse olmayabilir.
Şöyle söyliyim hastaneye gittiğim gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Dün akşamda 4-5 saat uyuyabilmişimdir ara ara uyandırdı yine. Kaç gün sürmüştü arkadaşınızın ağrısı acaba?

Şöyle söyliyim hastaneye gittiğim gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Dün akşamda 4-5 saat uyuyabilmişimdir ara ara uyandırdı yine. Kaç gün sürmüştü arkadaşınızın ağrısı acaba?
1 gün çünkü zaten o gün de doktora gitti.

Evet yaklaşık 3 gündür sürekli azalıp-artarak karnım ağrıyor. Papatya çayları, sıcak su torbaları, yoğurtlar,maden suları fayda etmedi. Hastaneye gittim tomografi çekildi ve kan değerlerime bakıldı bir şey çıkmadı eve gönderdi doktor. Ağrı kesici serum da takıldı fakat geçmiyor. Allah rızası için yokmu bir çözümü bunun?
Bendede oldu gaz sıkışması olabilir bide çeşme suyu içme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,891
Üyeler
187,901
Son üye
teknoklik
Geri